Oğlak Burç Yorumları 16 Ekim 2021

Oğlak burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Özel birini hayal ediyorsun ve belki de bu süreçte daha şefkatli hissediyorsun, Oğlak. Luna bugün rüya gibi Balık burcuna geçiyor, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevreyle ilgili meraklı üçüncü evinizi ateşleyerek, düşünce kalıplarından iletişim tarzınıza kadar her şeyi vurguluyor. Uyarı: Balık enerjisi tipik olarak tüm sınırları ortadan kaldırmaya meyillidir, bu nedenle değiş tokuşlarınıza ve beyninizde kimin ve/veya neyin kira ödemeden yaşamasına izin verdiğinize dikkat edin. Bu özellikle, gizli on ikinci rüya eviniz aracılığıyla ay ve Venüs arasındaki bugünkü kareyi düşündüğünüzde geçerlidir, çünkü sonunda pişman olacağınız bir şey söyleme olasılığınız daha yüksektir. Bunun yerine günlük.

Oğlak Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir manzara değişikliği ve beraberindeki yeni fikirlerin infüzyonunu kullanabilirsiniz. Elbette, sorumluluklarınız son derece önemlidir – ancak bugün bazılarından vazgeçme şansınız var mı? Yapabiliyorsanız, pişman olmadan yapın.

Oğlak Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuz ve başarılarınızla özdeşleşiyor musunuz, Oğlak? Terazi burcundaki güneş, burcunuzdaki Plüton ile kare açı yaptığından, mesleğinizin dışında bir kişi olarak kim olduğunuz konusunda biraz belirsizlik var. İş size her şey gibi gelebilir, özellikle de yaptığınız işle ve mesleğinizde neyle tanındığınızla özdeşleşirseniz. Ancak kare, kendinizi kariyerinizden ayırmanın zorluklarını gösterir. Hafta sonunu iş dışında kendinizi yeniden tanımak için harcamayı düşünmelisiniz. Bu sayede daha doygun hissedeceksiniz.

Yaklaşan teslim tarihleri, dikkatinizi bugünün işlerinden uzaklaştıramaz. Şimdiye odaklanın.

Oğlak Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün anlatacak bir hikayen var, Oğlak. Duygulu Balık’taki ayın varlığı sizi konuşmaya ve fikirlerinizi paylaşmaya teşvik ettiğinden, düşüncelerinizi kilit altında tutmayın. Yerel seyahat, kardeşlerle yeniden bağlantı kurmak veya kalpten kalbe önemli işlerle meşgul olmak için ideal bir gün. Düşük anahtarlı kozmik gün, eğlenmeyi kolaylaştırır, ancak Luna’nın Venüs’le olan karesi daha sonra ilişki güvensizliklerini aydınlatabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.