Oğlak Burç Yorumları 15 Ekim 2021

Oğlak burcunun 15 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 15 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 15 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 15 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 15 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Masaya ne getirdiğini biliyorsun çünkü büyük ihtimalle satın almışsındır, Oğlak. İster bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, kesin olan bir şey var: Hak ettiğinizden daha azına razı olmayacaksınız. Örneğin, ay bire bir bağlantılardan oluşan uyum arayan yedinci evinizi yönetiyor, ancak bugün duyusal olarak yönlendirilen ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Yine, kendinizi hissediyorsunuz ve aynı enerjiyi yayıyorsunuz. Yakalayış? Merkür gerilemesi, yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacaktır, bu yüzden bir şey yeniden ortaya çıkarsa, kendinize karşı nazik olun.

Oğlak Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Güzel bir şey geliyor, ancak bunun gerçekleşmesi için ağ kurmanız gerekecek. İş veya okul bağlantılarıyla sizi bağlayacak bir arkadaşınızı bulun. Sonuçta, hayatınızı kolaylaştırmaktan çok mutlular.

Oğlak Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuz ve başarılarınızla özdeşleşiyor musunuz, Oğlak? Terazi burcundaki güneş, burcunuzdaki Plüton ile kare açı yaptığından, mesleğinizin dışında bir kişi olarak kim olduğunuz konusunda biraz belirsizlik var. İş size her şey gibi gelebilir, özellikle de yaptığınız işle ve mesleğinizde neyle tanındığınızla özdeşleşirseniz. Ancak kare, kendinizi kariyerinizden ayırmanın zorluklarını gösterir. Hafta sonunu iş dışında kendinizi yeniden tanımak için harcamayı düşünmelisiniz. Bundan dolayı daha doygun hissedeceksiniz.

Hızlı olun. İki nokta arasındaki en kısa mesafe düz bir çizgidir.

Oğlak Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün kozmik manzarası, iş cephesinin etrafındaki atmosferi aydınlatıyor, Oğlak. Bu arenada işler sarpa sardıysa, o zaman perspektifinize biraz iyimserlik pompalamak için bugün Jüpiter’i getiren genişleme ile güneşin tatlı buluşmasından başka bir yere bakmayın. Bu güçlü eşleşme, büyük olmak ya da eve kariyer hırslarıyla gitmek için ideal bir gün yapar, bu yüzden eşyalarınızı dikmekten korkmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.