Oğlak Burç Yorumları 1 Kasım 2021

Oğlak burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, maceralı dokuzuncu genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizdeki yolculuğunu bugün tamamlayacak, ancak bu süreçte, on ikinci kapanış, rüyalar ve gizli gündemler aracılığıyla, duyusal olarak yönlendirilen Venüs’e zorlu bir kare oluşturacak. Oğlak, heyecan için can atıyorsun ama aşkını şimdilik kilitli tutuyorsun. Ay’ın burcunuzda için için yanan Plüton ile üçgen açısını göz önünde bulundurduğunuzda, duygularınızın ve arzularınızın yoğunluğunu inkar edemezsiniz. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Ayın rüya gibi Neptün ile karşıtlığı, özellikle yön duygunuzla ilgili olarak, kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir.

Oğlak Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Geçmişte kesinlikle çok daha kötü durumda olsanız da, yine de en azından biraz finans hakkında düşünmeniz gerekiyor. Görünüşe göre para sorunları asla sonsuza kadar çözülmez.

Oğlak Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Ödülüne hazır ol Oğlak! Zeki Merkür bugün yenilikçi Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, profesyonel başarılarınız veya kariyer yolunuzda attığınız her adım için ödüllendirilebilirsiniz. Sonuçta, sıkı çalışma nadiren fark edilir. Bu nedenle, profesyonel katkılarınız için bir şekilde tanınabilirsiniz. Tanınma, halkın övgüsünden mali tazminata kadar birçok biçimde olabilir. İdeal olarak, başarılarınız bu geçiş sırasında daha fazla bilinir hale gelecektir, çünkü bu, sektörünüzde veya alanınızda ne kadar değerli olduğunuza dikkat çekecektir. Halkın tanınması, işyerinde daha fazla fırsatı bile tetikleyebilir!

Bugün çok fazla oyun oynanıyor. Eğlenmeye ve strese girmemeye çalışın.

Oğlak Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi gününün kozmik manzarası olan Oğlak burcunda müzikle yüzleşmeye hazır olun. Messenger Merkür, dönüşüm gerektiren Pluto ile son derece yüklü bir kareye kilitlenir ve sizi bağımsızlığınız ve kariyer yolunuzla ilgili hayal kırıklıklarıyla başa çıkmaya teşvik eder. Karmaşık duygularınızı gömmek yerine, onlara bir ses vermeyi hedefleyin. Daha sonra, ay pratik Başak’tan ayrılır ve idealist Terazi’ye kayar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.