Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Burç Yorumu Kasım 2021

Oğlak burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunu Kasım ayında neler bekliyor? Oğlak burcunu Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Kimi tanıyorsun

Oğlak, sosyal sektörünüze olumlu bir odaklanma var, bu nedenle önümüzdeki haftalar dinamik bir etkileşim ve büyüleyici karşılaşmalar olabilir. Akrep’teki güneş ve ateşli Mars ile, gücü ve etkisi olan bu insanlara odaklanacaksınız.

Ve anlayışlı Merkür’ün 5 Kasım’da Akrep burcuna geçmesiyle, sohbetler yoğun ve verimli olabilir. Bir yere vardığınızı ve herhangi bir yeni bağlantının olumlu gelişmelere yol açabileceğini hissedeceksiniz.

Dördüncü gün Akrep burcundaki güçlü yeni ay süperayı çok önemli. Bu delici ay evresi, iş başarısına, ruh eşi bağına veya ömür boyu sürecek bir arkadaşlığa yol açabilecek yeni bir ilişkiye başlamak için mükemmel olabilir. Ve eğer gerçekten şanslıysanız, üçünün bir karışımına sahip olabilirsiniz. Karşılaştığınız biri kaderinizi değiştirebilir, bu çok heyecan verici.

Tatlı Venüs, 5 Kasım’da Oğlak burcuna ve sizin burcunuza geçiyor, sert kenarları yumuşatıyor ve dalga boyunda olan diğer kişilere ulaşmanız için sizi teşvik ediyor. İnsanlara onları daha iyi tanıyana kadar mesafeli durma eğilimindeyseniz, tatlı Venüs, size daha güvenilir ve ulaşmaya istekli olmanıza yardımcı olabilir.

Bu ayın şehvetli Boğa burcundaki ay tutulması ve on dokuzuncu gündeki zevk bölgeniz, biri için gelişen bir tutkuyla çakışabilecek başka bir güçlü zamandır. Kendinizi tepetaklak düşerken bulursanız, tutulmanın enerjisi bunda önemli bir rol oynayabilir. Yine de, hiçbir şeye acele etmemek akıllıca olacaktır. Acele etmeyin, çünkü tutulma enerjisi bazen duyguları çarpıtabilir ve daha sonra üzülmenize neden olabilir.

Son olarak, 21 Kasım’da güneş Yay burcuna ve ruhsal sektörünüze, ardından üç gün sonra neşeli Merkür’e geçiyor. Rock yapmaya hazırsanız, kişisel gelişim önümüzdeki dört hafta boyunca hayatınızda büyük bir rol oynayabilir.

Oğlak Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Çok uzun zamandan beri ilk kez, bir işi yürütmenin birden fazla kişi gerektirdiğini görmeye başlıyorsunuz. Aslında, bir köy alır. Bu ay, bazen şovu yöneten tek kişi olduğunuzu düşünseniz bile, yalnız olmadığınızı anlamanıza yardımcı olur.

4 Kasım’daki yeni ay, başkalarıyla işbirliği içinde çalışmanıza izin verir (bu, bildiğiniz gibi, kolayca yapabileceğiniz bir şey olmayan oyuncaklarınızı paylaşmak anlamına gelir). Bu aynı zamanda gururunuzu kapıda bırakmanızı ve ihtiyacınız olduğunda yardım istemenizi de gerektirir. Çoğu zaman, gerçekten ihtiyacınız olduğunda bile yardım istemeyi reddediyorsunuz. Şimdi istemekten korkma.

Beşinci günde Venüs Oğlak burcuna geçtiğinde, güneş burcunuzla aynı hizaya gelir ve size konuşmak için güven verir. Duygu, aynı gün Merkür’ün Akrep’e girmesiyle daha da kötüleşiyor. Başkalarının size saygı duyduğunu ve saygı duyduğunu ve ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymak için her şeyi bırakmaya istekli olduğunu görmelisiniz. Yardım ve rehberlik istemekle ilgili tüm tereddütleriniz ortadan kalkacak. Kalbiniz genişledikçe rakiplerinizin bile düşmanınız değil dostunuz olduğunu görebilirsiniz.

Oğlak Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Kasım’da Akrep’te yeni ay olduğunda aşkı bulmak sosyalleşir. Arkadaşlarınızın sizi bir randevu ayarlamasına, flört uygulamalarında aşkı aramasına veya sadece bir tanıdık istemesine izin verin. Güçlü bir romantizme yol açabilir.

Venüs burcunuza girdiğinde ve Merkür beşincide Akrep’e girdiğinde hayat romantikleşmeye devam ediyor. Sosyal takviminiz önümüzdeki iki hafta boyunca, sıradan ortamlarda insanlarla tanışırken ilk buluşmalar ve hatta birkaç grup tarihi ile doldurulacak. Ne bulduğunuzu görmek için alanı oynayın.

Bununla birlikte, tüm bu sıradan randevulardan sonra, 15 Kasım’da Juno burcunuza girdiğinde ciddileşmeye karar verebilirsiniz. Gündelik kaçamaklardan sıkılabilir ve biraz daha anlamlı bir şey arayabilirsiniz. Ancak, ondokuzuncu ay tutulması sırasında bir kez daha kaçmak sorun değil. Biraz eğlenmeye ihtiyacın var!

21 Kasım’da güneş Yay burcuna geçtiğinde kendinizi biraz daha özel hissettiğiniz için randevuyu ikinci plana atmak isteyebilirsiniz. Üç gün sonra Merkür Yay burcuna geçtiğinde yolunda gitmeyen ilişkileri sonlandırın ve kendinize odaklanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.