Kova Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

Kova burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası için burç yorumları neler? Kova burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası neler bekliyor? Kova burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yön değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Kova, bir trafik çemberine geldiğinizde yeni bir yön seçin.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi’de, bilgi evinizde, aile evinizde Uranüs ile kavuşum yaparak başlıyor. Bugün siyaset, spor takımları veya kişisel felsefeler üzerine hararetli bir tartışmaya girebilirsiniz. Kova, yemi almaktan kaçının ve sadece uzaklaşın (argümanlarını yok etmek için söyleyebileceğiniz tüm yıkıcı şeyleri hala zihninizde canlandırıyor olsanız bile).

25 Ekim Pazartesi günü, kariyer evinizdeki Akrep burcundaki güneş, yaratıcılık evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Kova, bir şirket toplantısında sunduğunuz bir fikir muhtemelen patron tarafından reddedilir. İnsanlar bugün yenilik aramıyorlar. Bunun yerine, onları mevcut durumla baş başa bırakmak en iyisidir.

Kova Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Burnunuzu taşa tutmakla tam olarak ünlü değilsiniz, ancak Pazartesi ve Salı günleri fazladan bir ons disiplinle eleştirmenlerinizin yanlış olduğunu kanıtlayabilirsiniz. (Sorumluluk sıkıcı olabilir, ama gösteriş eğlencelidir!) Haftanın ortasına doğru, teşvik edin ve ilham verin. Büyük bir şeyin eşiğindesin ve herkes senin enerjik tavrının tadını çıkarmak istiyor. Perşembe gecesinden Cumartesi gününe kadar, şefkatli olmak için bilinçli bir çaba gösterin (bu sizin için bir çocuk oyuncağı tabii ki). Pazar günü, iç boheminizi kucaklayın.

Kova Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

26 Ekim’de, Yay burcundaki Venüs ve Balık burcundaki retrograd Neptün’ün romantik ilgi alanlarınızı canlandıracağı sürpriz bir maça kadar, hafta boyunca bekarlığın avantajlarından yararlanacaksınız. Dikkatli olun: Rahat tutun. İlişkide acele etmeyin. Güneş ve Satürn’ün karşı karşıya geldiği 28 Ekim’de sınırlarınızı belirlemek ve kendi kurallarınızı oluşturmak için zaman ayırın. İkiniz için de işe yarayan bir ilişki yaratmak için zaman ayırırken sınırlar ve ihtiyaçlar belirlemeyi deneyin. Halihazırda bir ilişkiniz varsa, partnerinizle birlikte olmanıza izin vermek için bu ideal bir haftadır. Geleceğe odaklanmak yerine, şu anda istekli ve hissedebilir olmaya odaklanın. Gerekirse, şehir dışına iki kişilik bir gezi planlayın. Pahalı bir kaçamak için gitmenize gerek yok. Gün batımını izlemek için şehir dışına birkaç mil uzakta bir yolculuğa çıkmak ya da sadece sahile gitmek işe yarayacaktır. Bu, kendinizi özgür hissetmenize ve şu anda umutsuzca arzuladığınız romantizm faktörüne katılmanıza izin verecektir.

Kova Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim bitiyor! Bu ayın son çalışma haftasını nasıl geçireceksin, Kova?

Haftanızın başlangıcında, Venüs geri giden Neptün ile kare açı yapacağından, profesyonel hayallerinize ve özlemlerinize yaptığınız yatırımı düşünmenizi isteyecektir. Kare, ister profesyonel topluluğunuz ister özleminiz olsun, kariyerinize yapılan bir yatırımın karşılığını göremediğinizi gösterir. Ağınızdaki bazı bağlantıların sizi desteklemediğini veya isteklerinizdeki potansiyeli görmediğini hissedebilirsiniz. Merak etme; bu duygu 28 Ekim Perşembe günü son çeyreğin yanından geçecek. Bu ay tutulması karşı burcunuz Aslan’da gerçekleşiyor ve taahhütlerinize olan güven duygusunu ateşliyor. Ateşli ay, Venüs-Neptün karesinden herhangi bir gerilimi dinlenmeye bırakarak, yaptığınız taahhütlere inanmanız için sizi mutlu bir şekilde teşvik edecektir.

Haftanın sonunda Venüs karesinden çıkıp Jüpiter ile tesadüfi bir altmışlık açıya girdiğinde tüm şüpheler ortadan kalkacak. Altmışlık 28 ve 29 Ekim Perşembe ve Cuma günleri gerçekleşecek. Bu zamana kadar profesyonel ağınız ve hayallerinizle daha uyumlu hissedeceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.