Kova Haftalık Burç Yorumları (18 Ekim – 24 Ekim Haftası)

Kova burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası için burç yorumları neler? Kova burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası neler bekliyor? Kova burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 18 Ekim – 24 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, rehberlerinize ve Evrene daha çok bağlısınız. Kova, akıştasın.

Hafta 17 Ekim Pazar günü, güneş Terazi burcunda, felsefe evinizde, maneviyat evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün Kova, tüm canlıları birleştiren enerjiyi hissedebilirsiniz. Ağaçlarda, kayalarda yaşayan, şehirlerden akan ruhu hissedebilirsiniz. Bulutlar birlikte hareket ederken ve güneşi göstermek için parçalanırken gökyüzünde işaretler görebilirsiniz. Bugün, daha büyük amacınızı hissetme ve doğru yönde ilerlediğinizi bilme fırsatınız var.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Artık bir eğitim kurumu veya öğretmenle iletişim ilerleyebilir. Kova, öğrenci kredileri hakkında biraz bilgi edinebilirsiniz. Sen ve yurt arkadaşın tekrar konuşuyor olabilirsiniz. İşler iyileşiyor.

Kova Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gerçek olalım, Kova. İlişkiniz son birkaç aydır çok yoğun. Bu hafta, gitmenin mi yoksa kalmanın mı zamanının geldiğine karar veriyorsunuz. Şimdi, cevap o kadar basit görünmeyebilir, ama gerçekten öyle. Başkaları tarafından kafanızın karışmasına ve gaza gelmesine izin vermeyi bırakın. Adım atın ve istediğiniz şeyde güçlü olun. İlişkinizin parlaklığını kaybettiğini fark ediyorsanız ve artık ilgilenmiyorsanız, belki de 18 Ekim’de çantalarınızı toplamanın zamanı gelmiştir.

Sizi hamle yapmaktan alıkoyan tek şey, idealist doğanızın bir şeylerin değişeceğine inanmanıza izin vermesidir. Merkür gerilemesi sırasında henüz değişmedilerse, muhtemelen değişmeyeceklerdir, çünkü bu, ilişkiniz için bir büyüme ve evrim zamanıydı.

Kafanı bulutlardan çıkarıp gerçeğe dönmenin zamanı geldi. Gelecek için kararlar almaya ve sizin için işe yarayan bir vizyonla uyum sağlamaya başlayabilmeniz için ördeklerinizi arka arkaya almaya odaklanın. O zaman, uzun vadeli romantik hedeflerinizi (eşiniz olsun ya da olmasın, ama muhtemelen şu anki partneriniz olmadan) planlamaya başlayabilir ve şehvetli aşk vizyonlarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kova Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

İş hayatın tatlılaşmak üzere, Kova. Bir olasılıklar dünyasına hazırlanın!

18 Ekim Pazartesi gününden itibaren hem Merkür hem de Jüpiter doğrudan istasyon yapacak! Merkür fırsatlarınıza, sınıflarınıza ve felsefelerinize denge getirir. Merkür doğrudan olduğu için meslektaşlarınızla bilgi alışverişi yapmak daha kolay olabilir. Ayrıca, mesleki becerilerinizi geliştirmekle ilgili herhangi bir sınıf veya kursta daha kolay zaman geçirebilirsiniz. O zaman Jüpiter, kendinize güvenmenize yardımcı oluyor! Jüpiter burcunuzda doğrudan, istediğiniz gibi sunum yapma yeteneğinizi artırıyor. İster gardırobunuzla, ister tavrınızla iş yerinde bir açıklama yapmanın şimdi tam zamanı. Başarı için bir reçete hakkında konuşun! Ardından, 20 Ekim Çarşamba günü Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Bu zaman zarfında, iş arkadaşlarınızla bazı konuşmaların geçmişte bırakılabileceğini hissedebilirsiniz. İş yerinde bir sonuca veya karara varmayı bile temsil edebilir! İş arkadaşlarınızla devam eden anlaşmazlıklar varsa, gitmesine izin vermek için dolunayın gücünü kullanın.

Sonunda güneş 23 Ekim Cumartesi günü Akrep burcuna geçiyor. Akrep sezonu, kariyer yolunuzu dönüştürmek için değerli yatırımlar yapmanızı istiyor!

Kova Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken gülümsemeye ve el sıkışmaya hazırlanın. Pazartesi ve Salı günleri yeni insanlarla tanışan ve işleri bir araya getiren doğal bir diplomatsınız. O doğal sıcaklığın, diğerlerinin fotoğraf çekimleri için sana akın etmesini sağlamalı. Hafta ortasına kadar, bir arkadaşınıza yardım etmek gibi, bu popülerliği iyi bir şekilde kullanmanın bazı yollarını bile bulabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi, dünyanın sizi selamlamak için uzandığı (belki bir parti veya sıcak randevu şeklinde bile) iyimser ve canlı hissediyor musunuz? Pazar, en iyi şekilde düşük beklentilere bırakılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.