Kova Haftalık Burç Yorumları (11 Ekim – 17 Ekim Haftası)

Kova burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası için burç yorumları neler? Kova burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası neler bekliyor? Kova burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 11 Ekim – 17 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bağlantılar kuruyor ve yeni arkadaşlarla tanışıyorsunuz. Kova, sen manyetiksin.

12 Ekim Salı günü seyahat evinizde Terazi burcunda geri giden Merkür, evinizde ve ailenizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bu seyahat etmek için zorlu bir gün. Otobüsler, trenler, uçaklar, her türlü ulaşım bugün ters gidebilir. Yerel Whole Foods’ın ötesine geçmeyi planlıyorsanız, bir acil durum planı yapın. Esnek olun ve işlerin ters gitmesine izin verin. Ve hepsinden önemlisi, mizah anlayışınızı koruyun.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, dostluk evinizdeki Yay burcundaki Venüs, kişisel manyetizma evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz. Kova, bu bir kutlamaya, bir Meetup grubuna veya bir kitap kulübüne katılmak için iyi bir gün (bu sadece Zoom ile bir toplantı olsa bile).

Kova Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şu anda kendinize uyguladığınız çok fazla baskı var gibi görünüyor, bu da sizin için birçok duygusal barikat ve aksilik yaratıyor. 10 Ekim’de Satürn sağa döndüğünde, burcunuzda beş aylık bir retrograd yolculuğunun ardından, bir ilişkiyi yürütmeye çalışırken kendinize olan güveninizin azaldığını görmeye başlayacaksınız.

Flört hayatınızda veya 13 Ekim civarında, yani Yay burcundaki Venüs ile Satürn’ün birleştiği zaman olan, özellikle iki gün sonra Terazi güneşi ve Satürn’ün de birleştiği zaman olan taahhüdünüzde ortaya çıkan bazı sorunlar olabilir.

Bu çift Satürn geçişi, taahhütte bulunmanızı sağlayacak, ancak korkmuş olabilirsiniz. Çimler bu geçişte her zaman daha yeşildir, bu yüzden kalbiniz bir ileri bir geri sallanacağı için hepsini tek bir kişiye vermek zordur. Bu nedenle, net sınırlar belirlemek ve başkalarıyla nasıl ilerlemeniz gerektiğini bilmenizi sağlayacak bir anlayış edinmek önemlidir. Bu, kendinize koyduğunuz iç baskıyı ve başkalarından aldığınız titreşimleri hafifletecektir.

Kova Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ikinci haftası oldukça rahatlamış gibi gelebilir, Kova. Kim olduğunuza ve kariyerinizde ne istediğinize sahip olmanın bu haftadan itibaren daha kolay olacağını fark edebilirsiniz!

10 Ekim Pazar günü, Satürn istasyonları doğrudan burcunuzda. Gerileme dönemi boyunca, kimlik ve görünüş duygunuz üzerinde ciddi bir şekilde düşünmeniz istendi. İş başvurusunda, muhtemelen bir olgunlaşma döneminden geçtiniz. Profesyonel kişiliğiniz ve hatta görünümünüz, işte seviye atlamanıza yardımcı olmak için ince ayarlandı. Şimdi doğrudan, benlik duygunuz ve masaya ne getirdiğiniz konusunda daha güvende hissedebilirsiniz. Hatta gelişmiş bir profesyonel gardırop veya kendinden emin bir tavır sergileyebilirsiniz. Ardından 12 Ekim Salı günü Oğlak burcundaki ilk dördün, kariyer yolunuzda bir inanç sıçraması yapmanızı istiyor. Ay enerjisi mesleğinizdeki fırsatları değerlendiriyor, bu yüzden şimdi kariyerinizde neler yapabileceğinize gerçekten güvenmenin zamanı geldi. Profesyonel arzularınızda dalgalar yaratmak için ay’ı kullanın.

Bunu yapmak için profesyonel fırsatlar, 13 ila 14 Ekim Çarşamba günleri arasında Venüs Satürn’ü altmışlık açıyla döndürdüğünde ortaya çıkabilir.

Kova Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Devam etme vaktin geldi — hey, bu konuda iyisin. İster iyi olmayan bir ilişkiden uzaklaşıyor olun, ister aşırı sıkıcı bir işten rahatlıyor olun, kendiniz için daha iyi bir hayat kurmak için gereken her şeye sahipsiniz. Hafta ortası, ne kadar olumlu olduğunu anlamadan önce sizi bir anlığına hayal kırıklığına uğratacak büyük bir değişiklik geliyor. Hafta sonu boyunca onu özümseyebilmelisiniz ve her şeyi gerçekte olduğu gibi görecek kadar topraklanmış olacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.