Kova Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

Kova burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası için burç yorumları neler? Kova burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası neler bekliyor? Kova burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 1 Kasım – 7 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta çok dikkat çekiyorsunuz. Kova, tüm dikkatler üzerinizde.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür Terazi’de, eşzamanlılık evinizde, kendi Kova burcunuzda Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün yolunuza devam edebilirsiniz. Kova, bir bireyle tanışabilir ve bir bağlantı bulabilirsiniz. Size yardım etmenin yararlarını görüyorlar. İstek listenizi el altında bulundurun ve bugün için mümkün olduğunca çok toplantı ayarlayın.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Kariyer evinizdeki Akrep burcundaki Mars, romantizm evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün, bir iş arkadaşınız hakkında romantik düşünceleriniz olabilir. Ya da enerji tersine döndü ve birlikte çalıştığınız biri tarafından takip ediliyorsunuz. Ama bu ilişki için önünde engebeli bir yol var. Kova, onu arkadaş bölgesinde tutmak daha iyi olur.

Kova Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Terazi ayı, haritanızın maneviyatı yöneten alanını harekete geçirdiğinden, çalışma haftasının ilk bölümünde karizmanız tavan yapacak. Etrafınızda bu kadar yüksek titreşimler olduğunda, insanlar doğal olarak sizin parlak auranıza doğru çekilecek ve duygusal bağlantılarınızın güçlendirilmesi kolay olacaktır. Evet, evren bu hafta kucağınıza ruh eşi tipi bir bağlantı bırakma konusunda cazip gelebilir, ancak bu ısırmanız gerektiği anlamına gelmez. Kendinizi yoğun bir bağlantının veya kasırga romantizminin sancıları içinde bulursanız, toprakladığınızdan ve kırmızı bayraklar aradığınızdan emin olun. Aksi takdirde, önümüzdeki birkaç ay içinde kendinizi kalbiniz kırılmış ve pişmanlık dolu bulabilirsiniz.

Yine de umutsuzluğa kapılmayın. Dördüncü gündeki Akrep yeni ayında her şey dünyaya geri dönecek ve bu da size kişisel ve profesyonel hedeflerinizi hatırlatacak. Herhangi bir romantik karışıklık çok fazla zaman alıyorsa veya bu rüyalardan uzaklaşıyorsa, biraz geri adım atmanız gerekebilir. Neyse ki, Venüs beşincide sorumlu ve korunan Oğlak burcuna geçiyor ve bu, görmeniz gereken işe öncelik verirken duygusal olarak bölümlere ayırmanıza yardımcı olabilir. Hedeflerinizi romantizm yerine seçmek zorunda değilsiniz, ancak ikisi arasında bir denge bulmanız gerekiyor.

Kova Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

The first week of November can be both personally and professionally empowering, Aquarius.

Starting on Sunday, Mars ingresses into calculated Scorpio. Ambitious Mars has a game plan for success in Scorpio as it’s igniting a fire in your sector of career and accomplishments. You will feel more driven to take action in your career, especially if you want to be more face-forward or well-known for your accomplishments. You may even complete more professional milestones now that Mars is in Scorpio. From Sunday to Monday, Mercury will also trine Jupiter, boosting your ability to embody your educational experiences in your field. You could feel especially confident in your work because of what you have learned and experienced! 

Finally, on Thursday, November 4, the new moon in Scorpio will peak in your sector of career, status, and accomplishments. Under the new moon, ask yourself where you want your career to go in the next six months. Consider what you want to be recognized for, how you can become more well-known in your career, and even what milestones you could reach. Come up with a few goals to stay on track with your new moon manifestations over the next six months!

Kova Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Avangard tavrınız düşünme şeklinizi ve çektiğiniz ilgiyi şekillendirdiği için bohem hafta sonunuz Pazartesi gününe kadar devam edecek gibi görünüyor. Çevrenizdeki insanlar bu enerjiye bağlanmak isterse şaşırmayın. Salı ve Çarşamba, hikayeleri paylaşmak ve tuhaflık aramak için iyi günler, bu ister işte saçmalamak isterse de hafta ortası romantik bir karşılaşma yaşamak olsun. Romantizm potansiyeli ancak hafta geçtikçe artar ve entelektüel bir bağlantı bile Perşembe veya Cuma günleri daha anlamlı bir şey olabilir. Bu hafta sonu, fazla düşünmekten ve aşırı tepki vermekten kaçının.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.