Kova Burç Yorumları 7 Ekim 2021

Kova burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 7 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten bağlı, seçeneklerinizi keşfetme ve zihninizi olasılıklara açma zamanı, Kova. Ayın, otoriter onuncu itibar ve otorite duygusu evinizden geçişinin ortasında, burcunuzda geri giden Satürn ile karşı karşıya gelecek. Konfor alanınızın dışına çıkmak konusunda tamamen isteksiz miydiniz? Her zamankinden daha inatçı davrandıysanız, bu süre zarfında “karanlık tarafınızın” öne çıkacağını söyleyelim. Çok daha parlak bir notta, Venüs’ün egzotik Yay burcuna ve sosyal açıdan bilinçli onbirinci toplum meselelerine geçişi. Her halükarda, ihtiyacınız olan destek için ruh kabilenize güvenin.

Kova Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Gerçekliğe sıkı sıkıya bağlı olmaktan gurur duyuyorsunuz, ancak başka bir boyuttan bir bilinç parıltısı aldığınızda, merak etmeniz gerekiyor. Endişelenme – bu sadece üçüncü gözünün açılması ve daha önce kabul etmeyi reddettiğin şeyleri görmen.

Kova Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel ağınızda nasıl öne çıkabilirsiniz Kova? Venüs bugün Yay burcuna girerken, aniden yalnız kalmak veya profesyonel topluluğunuzdan ayrı tanınmak arzusunu hissedebilirsiniz. Başarılarınız, profesyonel kilometre taşlarınız ve yolunuza katkılarınız için tanınma istemek tamamen kabul edilebilir. Şimdi Venüs sizi öne çıkmaya çağırıyor, bunu büyüleyici bir şekilde yapabilirsiniz. Profesyonel ağınızda karizmatik olarak ana karakter olmak için mükemmel bir geçiş olabilir. Bu yüzden kariyerinizde öne çıkmaktan korkmayın!

Yeni bir başlangıç ​​hemen köşede ve bunu hissedebiliyorsunuz. İyimser ol.

Kova Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kova, bugün sahip olduğunuz büyük resim vizyonundan dolayı hayal kırıklığına uğramak çok kolay. Aydınlatıcı güneş, bencil Mars ile birleşerek, hayallerinizi gerçekleştirmek için baş gösteren hayal kırıklıklarını veya gecikmiş eylemleri tetikler. Düşüncelerinizle oturun ve zihinsel olarak yolunuza çıkan şeyi inceleyin. Başka bir yerde Venüs, önümüzdeki haftalarda yeni ittifaklar ve arkadaşlar çekerek koca yürekli Yay burcuna doğru ilerliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.