Kova Burç Yorumları 4 Ekim 2021

Kova burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Asla * asla * şehvetli zevklerinizi ihmal etmeyin, Kova. Ay, duygusal yakınlık arzunuzun yanı sıra önemli bir ortaklığın temelini çevreleyen temalara vurgu yaparak, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizi tutuşturmaya devam ediyor. Ancak bu arada, Luna, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla sınırsız Neptün’e doğrudan bir muhalefet yapacak ve ilişkinizde daha fazla uygulamalı olma arzusu ile bu durumdaki genel güven seviyeniz arasında sürtüşme yaratacaktır. Luna ayrıca Plüton’u gizli gündemlerin gizli onikinci evinden geçerek üçgen yapacak, bu yüzden birileri meseleleri kendi ellerine almak üzere.

Kova Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün içeride kalın ve ciddi bir kabin ateşi vakası ile aşağı inmek zorunda kalacaksınız. Ne de olsa, bu kadar enerjiyle uyanmayı hiç beklemiyordun. Bir kısmını yakmak için öğle yemeği saatinde bir koşuya çıkın ya da bu akşam çılgın ve çılgınca bir şeyler yapın.

Kova Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel olarak nasıl tanınmak istiyorsun Kova? Merkür gerilemesi Jüpiter gerilemesi ile üçgenini sürdürürken, deneyimleriniz, eğitim geçmişiniz ve iş ahlakınız aracılığıyla profesyonel olarak kim olduğunuzu tanımlama konusunda çok fazla gücünüz var. Bu üçgenin geri giden gezegenlerden oluştuğu düşünülürse, şimdi özel olarak düşünme ve başarı için strateji oluşturma zamanıdır. Gardırobunuzu veya mesleğinizle ilgili çevrimiçi platformları güncellemek gibi iş görünümünüzü yenileme dürtüsü hissedebilirsiniz. Şu anda ne tür eylemlerde bulunursanız bulunun, gezegenler istasyonu tekrar yön verdiğinde on kat fark edilecek.

Artan bir netlik size tereddüt etmeden ilerlemeniz için enerji veriyor.

Kova Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak, daha karmaşık duygularınızın nefes almasına izin vermeniz zor. Ay, yansıtıcı Başak’ta gezinirken sizi rahatsız eden herhangi bir konunun kalbine Pazartesi gününün gökyüzünün nazikçe rehberlik etmesine izin verin. Luna, günü gerçekliği çözen Neptün ile karşıtlık içinde geçirerek, güç duygunuzun etrafında sisli ve karışık bir atmosfer yaratır. Terapötik çabalar veya yakın sırdaşlarla yakın bağlantılar yoluyla iyileşmeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.