Kova Burç Yorumları 31 Ekim 2021

Kova burcunun 31 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 31 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 31 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 31 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 31 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 31 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Enerji perilidir ve All Hallows’ Eve, Kova’nın ötesine geçer. Sekizinci seks, enerji alışverişi, ruhsal ilişkiler ve yakın bağlantılarınızdan parıldayan Luna ile, bu süre zarfında sezgisel içgüdüleriniz ve cinsel arzularınız inanılmaz derecede yükselir. Seksi zaman çok mu? Ay ayrıca, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla isyankar, modern yöneticiniz Uranüs ile uyum içinde olacak, bu nedenle mütevazı meskeninizde zaman geçirmek şaşırtıcı derecede eğlenceli olabilir. Merkür de şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacak, bu yüzden sohbetler akıyor. Hatta bazılarınız aşkınızla çevrimiçi olarak bağlantı kuruyor olabilir.

Kova Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Parlaklığınız ilham veriyor ve dinamik ruhunuz yakalanmaya başlıyor. Özel birinin içeri girmesi an meselesi. Bugün değişimi teşvik ediyor ve özellikle enerjik hissediyorsunuz.

Kova Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Mars artık sabit bir burç olan Akrep’e girdiğine göre, kendinizi kariyeriniz ve başarılarınızla hizalamak zor olabilir. Mars, kariyer, miras ve başarı sektörünüzü harekete geçiriyor! İşiniz hakkında daha açık olmaya ve hatta bunun için övgü almaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Mars Akrep’ten geçerken başarılı olmak için yönlendirildiğinizi hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, Mars artık burcunuzla kare açı yaptığından, kariyerinizde nasıl veya ne zaman amaçlı harekete geçeceğinizi anlamak zor olabilir. Bu nedenle, Mars geçişi boyunca üretkenliğiniz artabilir ve azalabilir.

Yeni başlangıçlar yüzeyin altında. Kendiliğinden hareket et ve hepsi büyüyecek.

Kova Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü, kapınıza hoş bir rahatlama dozu sunuyor, Kova. Messenger Merkür, burcunuzda genişleme arayan Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı kurarak karizmayı açmayı ve kendini ifade etmenle diğerlerinin gözlerini kamaştırmayı kolaylaştırır. Yeni potansiyelleri benimsemeniz kolay olduğundan, seyahat planları yapmak veya yeni kurslara kaydolmak için ideal bir gün. Başka yerlerde, Başak ayı, yakın ortaklıklar etrafındaki hassasiyetleri yoğunlaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.