Kova Burç Yorumları 30 Ekim 2021

Kova burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sorumluluğu alıyorsun ve hamle yapıyorsun, Kova. Örneğin, ay bugün titiz Başak burcunda, seks, enerji alışverişi, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizi harekete geçirerek aylık ilk çıkışını yapıyor ve siz bilinçli olarak ortaklıklarınızın temeline daha yakından bakıyorsunuz. Bir şeyin iyileştirilmesi gerekiyor mu? İddialı Mars, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi olan güneşe katılacak ve dünyadaki itibarınızı çevreleyen temalara vurgu ve tutku getirerek otoriter onuncu eviniz aracılığıyla katılacak. Derinlerde, kişiniz babasının kim olduğunu biliyor.

Kova Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi arkadaşlarının sana büyük haberleri var ama çekingen davranıyorlar. Bugün arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin ve gece çökene kadar dökülmedilerse onları zorlayın. Neler olduğunu bilmeyi hak ediyorsun.

Kova Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sana doğru gelen yolu takip etmek zor olabilir, Kova. Akrep karelerindeki mıknatıslayıcı güneş burcunuzda Satürn’ü yapılandırdığından, hem profesyonel hem de kişisel hedeflerinize odaklanmanın zor olduğunu görebilirsiniz. Güneşin dönüştürücü enerjisi yoğun bir şekilde kariyerinizi yükseltmeye odaklandığından, kimliğinizle uyumsuz görünebilir. Ne de olsa Satürn, profesyonel kişiliğinizle uyumlu olmayabilecek benlik duygunuza olgunluk ve sorumluluk getirmeye çalışıyor. Bu garip, stresli büyüme döneminin yalnızca geçici olduğunu unutmayın.

Herkesin senden hoşlanmak zorunda olmadığını kabul et – herkesin arkadaşı olmayı bırak.

Kova Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yılınızın en önemli enerji değişimlerinden biri bugün geliyor, Kova. Kendi kendini motive eden Mars, kararsız Terazi’den ayrılır ve 13 Aralık’a kadar kalacağı keskin odaklı Akrep’e geçer. çözünürlük gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.