Kova Burç Yorumları 3 Ekim 2021

Kova burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 3 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 3 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 3 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu an için başkalarının istediğini yapmasına izin vermek en iyisidir – kavga etmek ve çekişmek işleri daha da kötüleştirir. Ve bunu takip ediyor, bugün romantizm, iş arkadaşları ve diğer tuhaf kişilerarası şeyler konusunda ekstra dikkatli olmanız gerekiyor.

Çevrenizdeki sorunlar hakkında bir şeyler yapmak için içgörünüz var, bu yüzden bugün harekete geçin.

Kova Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kendini genişletme, oyunun adı Kova oldu. Bu kulağa olduğundan daha kolay gelse de, yeni bireysellik anlayışınızı ve kişisel gücünüzü benimseme konusunda harika bir iş çıkarıyorsunuz. Geri giden Merkür, büyük resmi Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğundan Pazar günü gökyüzü bu devam eden hikayeye daha fazla ışık tuttu. Bu eşleştirme sizi karizma, iyimserlik ve büyük resmin gidişatına dair içgörü ile doldurur.

Kova Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Hareket ediyorsun Kova. Romantik aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin göksel hükümdarı olan konuşkan Merkür, macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen topraklardan oluşan egzotik dokuzuncu eviniz aracılığıyla geri harekettedir ve bu da sizi eski sınıf arkadaşınızla yeniden bir araya getirebilir. bu yüzden sıcaklar var. Ama henüz kendimizin çok önüne geçmeyelim. Ayın Başak burcuna geçişi ve sekizinci yakın bağlantı eviniz, cinsel yaşamınızdan önemli bir birliğin temeline kadar her şeye vurgu yapar. Üstelik Luna, günümüzün dinamiğini şok eden modern hükümdarınız Uranüs ile üçgen açı oluşturacak.

Kova Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bir profesyonel olarak nasıl büyüyebilirsin, Kova? Bugün geri giden Jüpiter ile Merkür geri giden üçgen açıyla, benlik duygunuz genişleme, eğitim ve seyahat sektörünüzle uyumlu hale geliyor. Kariyerinizde bunu değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Belki bu, taşınmak, işiniz için seyahat etmek veya hatta mesleki gelişim için yeni bir eğitim arayışına girmek yoluyla yapılır. Durum ne olursa olsun, seçeneklerinizi araştırmak için bugünü kullanın. Yolları ve nasıl başladıkları hakkında biraz fikir edinmek için yapmayı hayal ettiğiniz şeyi yapanlara ulaşmayı düşünün!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.