Kova Burç Yorumları 29 Ekim 2021

Kova burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 29 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 29 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 29 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini kaptırma, Kova. Luna, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizin üzerinde gezinirken, sevgilinizin duygusal ihtiyaçları aniden bir öncelik haline gelir. Bununla birlikte, ayın özgürlük seven Uranüs’e karesi, süreçte biraz kaos yaratmaya mahkumdur. Özel birine bağlanmaya hazır mısın? Luna’nın umutlu Jüpiter’e muhalefeti size inanç ve iyimserlik aşılıyor, ancak bunun uzun vadede nasıl sonuçlanabileceğini düşünmek önemlidir. Benzer enerjiler, hem kendi içinizde hem de ilişkinizde aradığınız temeli yükseltmeye ve beslemeye zorlanırken, güneşin Satürn’e olan karesinde meydana gelir.

Kova Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir sahne yapmaktan kaçının – drama zehirlidir. Bunun yerine, şimdilik sessizce yatın. Birinin sizi korumaya her zamankinden daha istekli olduğunu görebilirsiniz, o yüzden sorun! Daha sonra özür dilemekten çok daha iyi bir taktik.

Kova Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Mesleğinizde nasıl algılanmak istersiniz Kova? Venüs bugün Jüpiter’i altmış çizerken, eğitim ve mesleki deneyimlerinizin kimliğinizin önemli bir parçası haline geldiğini görebilirsiniz. Bireyselliğiniz, birlikte çalışmanın ne anlama geldiği, işyerinde karşılıklılık ve gerçek bir kariyere sahip olma ile tanımlanır. Bir kişi olarak, herhangi bir profesyonel öğrenme eğrisini açıkça temsil etmeye başlıyorsunuz. Profesyonel deneyimler, algınızı da kökten şekillendirme gücüne sahiptir. Mesleğinizde büyürken yolunuz ve taahhütleriniz arasındaki dengeyi korumayı unutmayın.

Aşırı fikirler ve yaşam tarzı seçimleri sizi sandığınızdan daha fazla geride tutabilir.

Kova Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün kozmik manzarası, aydınlatıcı spot ışığını senin üzerine çekiyor, Kova. Özellikle bağımsızlık duygunuz ve kişisel ifadenizle ilgili olanlar olmak üzere çeşitli testlerden geçtiniz. Bugünün gökyüzü, mevcut kariyer yörüngeniz ve bağımsız ihtiyaçlarınız arasında yapılması gereken, yapı arayan Satürn, vurgulama ve yapılması gereken değişikliklerle birlikte, aydınlatıcı güneşin sert bir kareye kilitlendiğini görüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.