Kova Burç Yorumları 28 Ekim 2021

Kova burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 28 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kendine karşı nazik ol, Kova. Neyse ki, genişletilmiş ağınızın desteğiyle hepsini aşabilirsiniz, çünkü Venüs burcunuzda şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacaktır. Bununla birlikte, hala birini tanıma sürecindeyseniz, en azından kendinizi topraklanmış hissedene kadar şimdilik kendinize saklamanın zararı olmaz. Altta yatan kaos, sağlıkla ilgili sorumluluk sahibi altıncı evinizdeki ay ile bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli onikinci evinizdeki durum tespiti ve güç merkezi Plüton arasındaki günümüzün karşıtlığından kaynaklanmaktadır. Bunalmış hissediyorsanız, hafifçe yürüyün. Enerji ağırdır.

Kova Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Son zamanlardaki bu güzel enerji sayesinde, siz ve insanlarınız son zamanlarda her zamankinden daha fazla takılıyorsunuz. Onları biraz farklı bir yöne itmenin bir yolunu bulun – şu anda liderlik rollerinde harikasınız.

Kova Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bugün son dördün ay karşı burcunda gerçekleşiyor Aslan. Ateşli ay, sözleşme ayrıntılarını, anlaşmaları ve profesyonel ortaklıkları sonuçlandırmak için mükemmeldir. Bu, bir sözleşmeyi veya anlaşmayı sonuçlandırdığınız zaman olabilir, bu nedenle ay, taahhütte bulunmadan önce son bir inceleme için mükemmel olabilir. Profesyonel ilişkilerinizde de sadakat ve güveni istikrara kavuşturmak için çalışmak doğru bir ay olabilir. Ayın sabit yönü belirgin olduğu için, Ay’dan sonra taahhütlerinize bağlı kalacağınız için taahhütlerinizden emin olmak isteyeceksiniz.

Sizi destekleyenler için hedeflerinizi özetleyin, onlar size enerji artışı sağlayacaktır.

Kova Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Evren, sizi ortaklık hikayenizin yeni unsurlarına uyandırmaya niyetli, Kova. Dinliyor musun? Romantizme aç Aslan burcundaki üçüncü çeyrek ayı bugün ortaya çıkıyor ve kariyer talepleri ile ortaklık ihtiyaçları arasında yapılacak değişiklikleri aydınlatıyor. Neyse ki, güzel Venüs geniş Jüpiter’e ulaştığından, bunun düzeltilmesi kolay olmalı. Bu faydalı eşleştirme, canlanmış ruh halleri ve kucaklanacak romantik bir atmosfer sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.