Kova Burç Yorumları 27 Ekim 2021

Kova burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kendine karşı nazik ol, Kova. Neyse ki, genişletilmiş ağınızın desteğiyle hepsini aşabilirsiniz, çünkü Venüs burcunuzdaki şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacaktır. Ancak, hala birini tanıma sürecindeyseniz, en azından kendinizi topraklanmış hissedene kadar şimdilik kendinize saklamanın zararı olmaz. Altta yatan kaos, sağlıkla ilgili sorumluluk sahibi altıncı evinizdeki ay ile bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli onikinci evinizdeki durum tespiti ve güç merkezi Plüton arasındaki günümüzün karşıtlığından kaynaklanmaktadır. Bunalmış hissediyorsanız, hafifçe yürüyün. Enerji ağırdır.

Kova Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

İster kişisel ister profesyonel olsun, performansınız gerçekten önemli. Öyle ya da böyle sergileniyorsun ve bundan hoşlanıp hoşlanmadığından tam olarak emin değilsin. Ama gerçekten, bu önemli değil. Sadece giyin ve ortaya çık, iyi olacaksın.

Kova Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel ağınız nasıl gidiyor, Kova? Venüs geri giden Neptün ile kare açı yaparken, profesyonel bağlantılarınızın ve ağınızın ne kadar değerli olduğunu sorgulayabilirsiniz. Herhangi bir endüstride veya alanda, tanıdığınız kim bir dünya fark yaratabilir. Sonuçta, bağlantılarınızın bağlantıları vardır, bu da yalnızca mesleğinizdeki olanaklarınızı genişletir. Tek gereken, ağınızdaki şanslı bir kişi. Ancak, özellikle bağlantılarınız kariyerinize değer katmaya yardımcı olabilirse, ağınızın belirli yönlerinden emin olmayabilirsiniz. Her şeyi düşünün, ancak potansiyel olarak bir ağı veya kişiyi kesmeden önce bekleyin.

Her zamankinden daha eleştirel olmaktan çekinmeyin – standart altı şeyler oluyor.

Kova Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba günü gökyüzü seni her zamankinden daha yoğun buluyor Kova. Yapılacak işler, görülecek insanlar ve tamamlanacak gündemler var. Motive Yengeç ayı, görevde kalmayı ve halledilmesi gereken her şeyin üstesinden gelmeyi kolaylaştırır. Luna’nın duygusal olarak ham Plüton ile karşıtlığına dikkat edin, çünkü bu güçlü eşleşme derinlerden eski duyguları uyandırır. Yaratılışa kanalize ederek onlara bir çıkış noktası verin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.