Kova Burç Yorumları 23 Ekim 2021

Kova burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen bir oyuncu değilsin, Kova. Elbette, çok şey eziyorsunuz, ama aynı zamanda çeşitlilikten ve sadece çeşitlilik düşüncesine gerçekten ilgi duyuyorsunuz. Ay, İkizler’e ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinize gireceğinden, bu enerji bu dönemde özellikle belirgindir. Flörtünü çok mu alıyorsun? Bu, kalbinizin arzularını ve zihinsel meraklarını çevreleyen temalara ışık tutar. Kabul et; Daha sonra tamamen bitmiş olsanız bile, perçinleyici bir zihinsel tenis oyunundan daha çok sevdiğiniz hiçbir şey yoktur. Ayrıca Luna, macerayla ilgili dokuzuncu eviniz aracılığıyla Merkür’ü üçgen açı yapacak ve seçeneklerinizi keşfetmeniz için sizi cesaretlendirecek.

Kova Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi saf hissediyorsanız, devam etmeden önce bağırsaklarınızı kontrol edin. Başkalarına olan güveniniz size birçok güvenilir arkadaş kazandırdı, ancak iyi doğanızı durumdan yararlanabilecek diğer kişilere karşı korumaya dikkat edin.

Kova Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Siz kimsiniz ve profesyonel olarak ne ile tanınıyorsunuz, Kova? Artık güneş Akrep’te olduğuna göre, güneş enerjisi kariyerinize, başarılarınıza ve statünüze odaklanmıştır. Bu yeni astrolojik sezon boyunca, kariyer yolunuzda istediğiniz şeyin peşinden gitmek için güçlenmiş hissedeceksiniz. Akrep burcunda olduğu için yolunuzda ilerlemek için güçlü hamleler yapmanız gerektiğine dikkat edilmelidir. Akrep’in dönüştürücü gücü, kariyerinizi kökten değiştirebilir. İlerlerken, Akrep sezonundan en iyi şekilde yararlanmak için hangi fırsatlara yatırım yapmak istediğinizi düşünün.

Bazen hayatta, gerçekten harika istediğimizde iyilikle yetinmek zorunda kalırız.

Kova Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Defnelere güvenme, Kova! Kariyer açısından yılın en güçlü zamanına giriyorsunuz. Geçen ay, eğitim girişimlerine, seyahat planlarına daldığınızı veya kendi yaşam felsefenizi çürüttüğünüzü gördü. Artık zihninizin gözündeki kariyerin peşinden gitmeye hazırsınız. Güneş bugün son derece odaklanmış Akrep burcuna doğru ilerliyor, sosyal ağınızda görünürlüğünüzü artırıyor ve önümüzdeki haftalarda ilerleme için fırsatlar sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.