Kova Burç Yorumları 2 Ekim 2021

Kova burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Luna’nın önemli diğer evlerden yedinci evinizden geçişinin ortasında macerayla ilgili dokuzuncu eviniz aracılığıyla geri giden Merkür’e altmışlık bir açı oluşturacak. Sevgiliniz Kova ile romantik bir kaçamak mı yapıyorsunuz? Seyahat programınızı üç kez kontrol ettiğinizden emin olun. Merkür, seyahat sektörünüz aracılığıyla geri hareket ediyor ve tatbikatı biliyorsunuz. Başka bir notta, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla Venüs ile onikinci gizli gündem eviniz aracılığıyla Plüton arasında için için yanan bir üçgen, özellikle kontrol arzunuz söz konusu olduğunda, ilişki dinamiklerinize bir yoğunluk katmanı ekler. Bunu fark etmeyebilirsiniz, bu yüzden açık fikirli olmaya çalışın.

Kova Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Momentum şu anda durmak veya yavaşlamak için çok fazla ve kontrol sizde değil, kavraması zor olabilir. Hoşunuza gitmeyen olaylar azalıyor, ancak şimdilik bununla başa çıkmanız gerekecek. Daha sonra iyi değişiklikler yapabileceksiniz.

Kova Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer, haftasonuna kadar hala aklında, Kova. Venüs Plüton’un bugün son kez geri hareketine geçtiği için, profesyonel gelişiminiz konusunda oldukça iç gözlemci olabilirsiniz. Pluto retrosu, profesyonel yapı ve gelişim anlayışınızı geliştirmek için aktif olarak çalışırken, Venüs gerçek zamanlı olarak sıkı çalışmanızdan faydalanıyor. Birlikte, her iki gök cismi de mesleki gelişiminizi ilerletmeye yöneliktir. Aslında, yaptığınız iş herkes tarafından tanınabilir. Konfor alanınızdan çıkın ve başarılarınız için hak ettiğiniz takdiri kabul edin.

Bugün sorunları herkesten önce göreceksiniz. Başkalarına yardım etmek için bu değerli beceriyi kullanın.

Kova Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gününün kozmik manzarası, mevcut ilişki hikayenize yeni bir soluk getirmenize yardımcı oluyor, Kova. Ay’ın romantizm tutkunu Aslan’daki varlığı, dikkatinizi başkalarıyla yaptığınız duygusal alışverişe çekerken, manyetik Venüs’lü karesi, kabul edilmesi gereken hareketsiz gerilimleri vurgular. Neyse ki, Venüs’ün gerçeği arayan Pluto ile pürüzsüz bağlantısı, arduvazı temizlemek için fırsatlar sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.