Kova Burç Yorumları 18 Ekim 2021

Kova burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bugün bir sürü ileri momentum oluyor. Örneğin, aşkla ilgili beşinci evinizin göksel yöneticisi olan anlayışlı Merkür’ün doğrudan gidişine ek olarak, şanslı Jüpiter de doğrudan burcunuzda duracak. Luna’nın aynı anda konuşkan üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla ateşli Koç’a geçeceğini unutmayın. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, Luna’nın Venüs’le olan üçgen açısı, özellikle acil alışverişleriniz söz konusu olduğunda, büyüleyici bir sinerji yaratır. Instagram DM’lerinize giren birini mi seviyorsunuz? Venüs sosyal medyadaki on birinci evinizden geçerken teknoloji her zaman bir seçenektir. Meraklarınızı şımartın.

Kova Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Karşınıza harika bir fırsat çıktığında onu görecek kadar esnek olun. İlham hayatınızın önemli bir parçasıdır ve başka bir büyük ilhamla karşı karşıya gelmek üzeresiniz. Şaşırmış gibi yapmamaya çalışın. Bu, dünyanızı yeniden şekillendiren fikir olabilir, o yüzden meşgul olun.

Kova Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Şansın dönmek üzere, Kova. Bugün itibariyle, hem Merkür hem de Jüpiter artık direkt ve retrograd çılgınlığına bir son veriyor. Mercury, profesyonel gelişiminizi ilerletmek için atacağınız bir sonraki girişimle düşüncelerinizi dengeleyebilir. Hangi kursu, eğitim arayışını ve hatta seyahati alacağınız konusunda daha net bir fikriniz olabilir! Merkür’ün yanı sıra Jüpiter de doğrudan burcunuzdadır, kim olduğunuza ve işte masaya ne getirdiğinize dair güven duygusunu güçlendirir.

Hayat her zaman kolay değil, ama çok değerli. Deneyimlerinize değer verin ve güçlü olun.

Kova Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hayat genellikle kişisel gerçeklerimizi tanımlamamızı gerektirir, Kova. Evren, Merkür’ün son gerileme evresinde, kendi yarattığınız bu yanılgılardan bazılarını yapıbozuma uğratmanız için sizi teşvik etti. Pazartesi günü gökyüzü, Merkür’ün doğrudan harekete geri döndüğünü, büyük resim felsefelerine, eğitim arayışlarına ve seyahat planlarına yönelik zihinsel netlik sunduğunu görüyor. Bu arada, enerjik Mars’ın büyük kalpli Jüpiter ile hizalanması, size kendini genişletmek için korkusuz bir arzu sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.