Kova Burç Yorumları 16 Ekim 2021

Kova burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla sallanıyor, ama aynı zamanda, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla ay ile çatışıyor. Bu, özellikle bilinçli olarak deneme ve keşfetme fırsatını bekleyenleriniz için bir halat çekme yarışı gibi geliyor. Gerçek şu ki, ne kadar çok görevli olduğunuzun bir önemi yok. Ya diğer fırsatları keşfetmek için isteyerek kendinizi ortaya koyarsınız ya da bildiklerinize bağlı kalırsınız. Seçim yapmamayı seçmek bir seçimdir, Kova.

Kova Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

İçgüdüleriniz şu anda tam hedefte – onlara güvenmeniz yeterli. Kafandaki o sesi her zaman doğru biliyor musun? Şu anda beklemede, hattı açmanızı bekliyor. Devam et ve bir hamle yap.

Kova Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Topluluğunuz ve hayalleriniz profesyonel fırsatlarınızdan nasıl ilham aldı, Kova? Bugün Merkür retrosu Venüs’ü altmışlık açıyla hareket ettiriyor, bu da biraz eğitimsel ve fırsatçı bir başarıya işaret ediyor. Öğrendikleriniz veya deneyimledikleriniz sizi daha fazla olasılığa yönlendirdi. Örneğin, üniversitedeki bağlantılarınız artık profesyonel ağınızı etkileyebilir. Başka bir örnek, profesyonel hayallerinize ve özlemlerinize ilham veren bir sınıf olabilir. Deneyimleme fırsatınız olan her şey, kariyer ilerlemenizi büyük ölçüde etkiledi. Bugün bunun için minnettarlığınızı ifade etmek için biraz zaman ayırın. Bir takdir yazısı yazmak veya bir meslektaşınıza teşekkür etmek gibi görünebilir.

Her şey kolay olsaydı, asla bir şey başarmış gibi hissetmezdin, değil mi?

Kova Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hafta sonu olsa bile, üretken olmak ve işinizle ilgilenmek istiyorsunuz, Kova. Ay, günü ilham alan Balıklar arasında dolambaçlı bir şekilde geçirir ve kişisel kaynaklarınızın gücünden yararlanmanıza yardımcı olur. Eski yetenekleri harekete geçirmek ve onları hayata geçirmek ve aynı zamanda yapılacaklar listenizden bir şeyler çıkarmak için ideal bir gün. Luna’nın Venüs ile karesi daha sonra grup dinamikleri arasında bazı gerilimleri canlandırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.