Kova Burç Yorumları 11 Ekim 2021

Kova burcunun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 11 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 11 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ara ver ve yalnızlığına çekil, Kova. Luna bugün pragmatik Oğlak burcunda ilk çıkışını yapıyor, uykulu on ikinci kapanış, rüyalar ve sahne arkasındaki her şeyi harekete geçiriyor. Bu da sizi, en azından enerjinizi başka bir yere yatırmadan önce, içeriye girip kendinizi kontrol etmeye teşvik eder. Her ne kadar girişimci Mars, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizdeki ısıyı artırıyor olsa da, kendinize saklamayı söylemek yapmaktan daha kolaydır. Belki de tatlı sevgilinle hak ettiğin bir yalnız zaman geçirmeye karar veriyorsun. Diğerleriniz, Venüs on birinci evinizi büyülerken, hızlı bir FaceTime ve/veya teknoloji alışverişi yapmayı bile tercih edebilir.

Kova Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün sil düğmesine basmak için bu kadar hızlı olmayın. Bazı çok garip bilgiler erkenden geliyor ve bunun için zihinsel alanı boşaltmanız gerekiyor. Tamamen entegre olduğunda, işler sizin için çok ilginç olmaya başlamalıdır.

Kova Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Şimdi doğrudan burcunuzda olan Satürn ile çalışma haftanıza başlarken omzunuzdan bir ağırlığın kalktığını hissedebilirsiniz. Ne kadar büyüdüğün, ne öğrendiğin ve şu anda kim olduğun konusunda daha güvende hissedebilirsin. Bu, olgunluğunuzda bir güven artışıyla sonuçlanabilir ve bu da kendinizi işte nasıl yürüttüğünüze dönüşebilir. Belki de size uygun iş kıyafetleri giymek gibi güncellenmiş bir görünümdür. Ayrıca, bu olgunluğu enerjiniz aracılığıyla nasıl somutlaştırdığınıza da atıfta bulunabilir. Meslektaşlarınız farklı, belki daha yaşlı ve daha akıllı göründüğünüzü bile fark edebilirler.

Başarı bugün daha fazla çaba gerektirecek ve eski kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekebilir.

Kova Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak, topluluğunuzla bir bağlantı hissettiğinizde gelişirsiniz. Ay, eğlenceli Yay burcunda dolaşırken bugün bunu aramanıza izin verin. Bu, benzer hobileri olan insanları bulmak, yakın arkadaşlarla buluşmak veya sadece dışarı çıkıp değer verdiğiniz kişilerle bağlantı kurmaksa, bir şeyin parçası hissetmek için çaba gösterin. Daha sonra Luna, yalnız Oğlak burcuna geçerek sizi dinlenmeye ve emekli olmaya teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.