Kova Burç Yorumları 1 Kasım 2021

Kova burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, seksi sekizinci evinizi, samimi birliktelikleri ve enerji alışverişlerini ateşlemeye devam ediyor ve bu da sizi mevcut bağlantınızı bir büyüteç, Kova’nın altına koymaya davet ediyor. Çalışmaya ne gerek var? Kişinizle nasıl yarı yolda tanışabilirsiniz? Özellikle ayın gizli gündemlerle dolu onikinci eviniz aracılığıyla güç merkezi Pluto’ya üçgen açı yaptığı düşünüldüğünde, sırlara ve/veya komik işlere yer olmayacak. Hatta bazılarınız bu süre zarfında önemli miktarda içgörü kazanabilir, ancak bu yalnızca keşif sürecine açıksanız. Bu birbirini tanıma aşamasıdır; güvenlik açığı açığız.

Kova Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Seni daha iyi tanıması gereken bir kişi var, ama zamanını talep eden tüm arkadaşların arasında kim olduğunu bulman zor olabilir.

Kova Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kova, çalışma haftanız yeni bir şeyler deneyimleme veya öğrenme fırsatlarıyla başlar. Meraklı Merkür bugün yenilikçi Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, eğitiminizin ve becerilerinizin profesyonel kimliğinizin büyük bir parçası olduğunu görebilirsiniz. Bildiğiniz ve yetenekli olduğunuz şey, profesyonel olarak kim olduğunuz için çok önemlidir. Öyleyse neden bunu genişletmiyorsunuz? Bir meslektaşınızdan ilham almak için bugünün astrolojisini kullanın. Alanınızdaki biriyle konuşun ve ne tür bilgiler sunacaklarını görün. Onların tavsiyeleri veya geri bildirimleri, profesyonel gelişiminiz için çok önemli olabilir!

Bugün gününüzün çoğuna hazırlık hakim olacak ve iyi harcanmış bir zaman olacak.

Kova Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günü Kova burcunda zihinsel fırtına bulutları tepemizde toplanıyor. Kendinize biraz nefes alma odası vermeyi ve sesinizi harekete geçirmeyi hedefleyin, çünkü Merkür’ün gerçeği talep eden Pluto ile karesi, dönüştürülmesi gereken gömülü duygulara ve hayal kırıklıklarına ışık tutar. Daha sonra, Ay, düşünen Başak’ı terk eder ve mantıklı Terazi’ye sıçrar ve sizi yeni bakış açıları aramaya teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.