Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Kasım 2021

Kova burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Kova burcunu Kasım ayında neler bekliyor? Kova burcunu Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

İleriye ve yukarıya doğru

Kova, hedeflerinize ulaşmak için çok çaba harcadığınızı görebilecek, grafiğinizin en üst sektörüne canlı bir odaklanma var. Ateşli Mars ve güneş burada ve her ikisine de 5 Kasım’da haberci Merkür’ün katılmasıyla, ilerlemeye ve büyük bir etki yaratmaya hevesli olacaksınız.

Akrep’te bir yeni ay süperayı ve dördüncüde aynı yüksek uçuş bölgesi var, bu nedenle bu, bir proje veya yeni bir iş başlatmak veya bir sonraki seviyeye bir hırs almak için bir fırsat olabilir. Sağlam bir stratejiye sahip olmak başarının anahtarıdır. Ancak, başıboş Uranüs bu güçlü ay evresine karşı çıkarken, sabırsızlık yanlış bir hareket yapmanıza neden olabilir. Kaybedebilirsin, o yüzden sakin ol.

Güzel Venüs, 5 Kasım’da Oğlak burcuna ve ruhsal sektörünüze geçerek kendinizi daha çok sevmeyi öğrenmenizi teşvik ediyor. Son zamanlarda kendinizi listenin en sonuna koyduysanız, biraz şımartma ve kişisel bakım sizi yeniden şarj edilmiş ve zinde hissettirebilir.

Bu ay, sizi geride tutan ve özgürlüğünüzü engelleyen herhangi bir şeyle bağlarınızı koparmak isteyebileceğiniz iki zaman daha var. Bunlar, 13’ünde, konuşkan Merkür’ün Uranüs’e karşı çıktığı ve dört gün sonra savaşçı Mars’ın karşı çıktığı zamandır. Bilinmeyene atlamak ve çok uğraştığın her şeyi kaybetmek yerine bir stratejiye sahip olmak ve her şeyi adım adım yapmak en iyisi olacaktır.

19 Kasım Boğa burcundaki ay tutulması, dağınıklığı gidermek ve mutluluğunuzun önüne geçebilecek ailevi sorunları çözmek için harika bir zaman olabilir.

Son olarak, yirmi birinci günde Güneş Yay burcuna, ardından üç gün sonra da zeki Merkür’e geçerken, sosyal hayatınız daha ilginç ve belki de daha yoğun hale gelebilir. Bu, yeni çevrelerde hareket etmek, değerli yeni bağlantılar kurmak ve dalga boyunda başkalarıyla sohbet etmeye başlamak için iyi bir zamandır.

Kova Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Koşmaya hazır olun çünkü bu ay kariyerinizi yükseltmeye odaklanıyor. 4 Kasım’daki yeni ay size yeni bir profesyonel bakış açısı ve konum geliştirme şansı veriyor. Sizi geride tutan tek şey, sahip olmanız gereken role eğilmeye hazır olamamanız olabilir. Bu, özellikle de olmak istediğiniz lider türü söz konusu olduğunda, yol boyunca barikatlar oluşturabilir. Gerçek şu ki, sorumluluğu üstlenecek biri değilsiniz; kolektif içinde çalışmayı tercih edersiniz.

Beşinci ayda Merkür Akrep’e girdiğinde ve Venüs Oğlak burcuna geçtiğinde, bu yeni role adım atma konusundaki korkularınızı aydınlatabilir. İyi haber şu ki, güneş ve Merkür sırasıyla 21 Kasım ve 24 Kasım’da Yay’a girdiğinde, güvensizliklerinizi bir kenara bırakıp başkalarıyla çalışmak için ihtiyacınız olan ateşli güveni size verebilir.

Liderlik rolüne zorlansanız bile, Kasım ayının ikinci yarısında bunu yapmak zor olmayacak. Haritanızın on birinci evini aydınlatan enerji, üst yönetimin bir parçası olmak için iradenizi ortaya koymak zorunda olmadığınızı anlamanıza yardımcı oluyor. İşbirliği yapmaya çalışan bir ekip oluşturup geliştirerek iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmanın daha kolay yollarını seçebilirsiniz.

Kova Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Flört hayatınız hakkında söylentiler 4 Kasım’da Akrep’te yeni ay olduğunda yayılmaya başlar. Uzak, elde edilmesi zor veya işe takıntılı biri olarak ün yapmış olabilirsiniz, bu yüzden randevu alamamanızın nedeni bu olabilir. Programınızı açmaya çalışın (ve bazı seksi susuzluk tuzakları alın).

Beşincide Venüs Oğlak’a girdiğinde ve Merkür Akrep’e girdiğinde pek şansınız olmayabilir. Kariyer ve kişisel konularla uğraşırken, dışarı çıkmak yerine içeride kalmayı düşünebilirsiniz. Herkese açık değil, özel olarak kendinize bakmaya çalışın ve buluşmayı duraklatın.

Juno’nun Oğlak burcuna girdiği 15 Kasım’a kadar düşük profilde kalın, bu da ilişkinizdeki takılmaları yeniden değerlendirmenizi sağlar. Herhangi bir güven sorununuz varsa, iyileşebilmeniz için köklerine inmeye odaklanın. Özellikle ondokuzuncu ay tutulması hayatınıza biraz dram getirdiğinde.

21 Kasım’da güneş Yay burcuna girdiğinde, özellikle de bir arkadaşınız size kör bir randevu ayarlarsa, ayak parmağınızı yavaşça flört havuzuna daldırmaya başlayın. 24’ünde Merkür Yay burcuna geçtiğinde bazı flört uygulamalarını indirmeye başlayın. Tatil için harika biriyle eşleşebilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.