Koç Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

Koç burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası için burç yorumları neler? Koç burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası neler bekliyor? Koç burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gitmesine izin vererek, yeniye hoş geldiniz. Koç, biraz sihirbazlık işini görecektir.

Hafta, 24 Ekim Pazar günü, Merkür’ün Terazi’de, ilişkiler evinizde, para evinizde Uranüs’e kavuşum yapmasıyla başlıyor. Sevgiliniz için harika bir şey almak isteyebilirsiniz. Maalesef bütçede yok. Harika fikirler edinmek için Google’a “yerel olarak yapılacak 100 ücretsiz şey” zamanı. Koç, biraz planlama romantik bir sürpriz yapabilir.

25 Ekim Pazartesi günü, kaynak evinizdeki Akrep burcundaki güneş, evrak evinizdeki Kuzey Düğümü ile kavuşum yapıyor. Bugün “hayır” kelimesini duymanız muhtemel olduğundan zor bir gün. Bu, umduğunuz bir kredi veya kredi artışıyla bağlantılı olabilir. İstediğinizi elde etmek için yeni adımlar atarak düşüncenizi ve ekseninizi ayarlamanız gerekir. Koç, işleri değiştirin ve Evren fırsatlar sağlayacaktır.

Koç Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başladığında, itibarınızı terleterek ve ilerlemek için mücadele ederken hepiniz iş yapıyorsunuz – ama endişelenme! Yavaşlayın ve rahatlayın, her zamanki gibi hayran olduğunuzu (ve hatta bazıları tarafından hayran olduğunuzu) bilerek. Salı günü geç saatlere kadar, duruma yeniden hakim olduğunuzu hissetmelisiniz ve başkaları sizin liderliği ele geçirmenizi isteyebilir. (Unutmayın: Haftanın ortasında insanları bir partiye götürmenin bir kuralı yoktur.) Perşembe gecesinden Cumartesi gününe kadar, o bitmek bilmeyen enerjinizi başkaları için çalıştırmanın yollarını arayın. Pazar günü, spontane olun.

Koç Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son birkaç haftadır ilişkinizi geliştirmeye ve eşiniz için neler yapabileceğinize odaklandınız. Bu hafta, 30 Ekim’de Akrep güneşi ve Satürn Kova’da karşı karşıya geldiğinde, tam tersi değil, ne istediğiniz ve ihtiyaçlarınızın neler olduğu konusunda kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Aşkta biraz bencil olduğunuz bilinmesine rağmen, bir ilişkinin yürümesi için iki kişinin gerekli olduğunu görüyorsunuz. Aşk sadece o anda ne arzu ettiğinizle ilgili değildir – aynı zamanda ortaya çıktıklarında sorunları nasıl çözdüğünüzle de ilgilidir. Aşkın savaşmaktan çok ödün vermek olduğunu anladığınızda, işler sorunsuz ilerleyecektir. Tek sorun, konu romantizm olduğunda tutkularınıza boyun eğmemenizdir. Bu hafta öğreneceğiniz ince bir çizgi var ve bu, ilişkileri nasıl ilerleteceğiniz konusunda önemli bir rol oynayacak. Partnerinize kendinizi ifade etmek istediğinizde, bu hafta nazik sözlerle bunu yapın. Bağırmazsanız nereden geldiğinizi daha iyi anladıklarını göreceksiniz.

Koç Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim sona ererken, bu son hafta yapmak istediğiniz şey Koç. Bu haftanın astrolojisi, işte orta yolu bulmakla ilgili.

Ay, 24-25 Ekim Pazar günleri arasında ikizler burcunda olduğu için hafta meraklı bir şekilde başlıyor. Sevimli Luna’nın büyüsü, işte konuşmadan önce düşünmeniz için size ilham veriyor. 26-27 Ekim Salı ve Çarşamba günleri arasında Venüs geri giden Neptün ile kare açı yapacak ve toplumlarınız ve bilinçaltınızla rüyalarınız arasında biraz gerginliğe neden olacak. Mesleki özlemlerinizi mümkün kılacak beceri ve yeteneklere sahip olduğunuzu sezgisel olarak biliyorsunuz. Bununla birlikte, kare biraz şüphe veya gerginliğe işaret ediyor. Profesyonel ağınızın şu anda isteklerinizi desteklememesi veya desteklememesi muhtemel olabilir. Özlemlerinizin nasıl gerçekleşeceğinden bile emin olamazsınız.

28 Ekim Perşembe günü, son dördün ay, bir ateş burcu olan Aslan’da olacak. Venüs-Neptün retrograd karesinden sonra bir tutku projesine veya sahaya son rötuşlarınızı yapmak zor olabilir. İş yerindeki yaratıcı yeteneklerinize olan güveninizi bulmak için ayın ateşini somutlaştırmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.