Koç Haftalık Burç Yorumları (18 Ekim – 24 Ekim Haftası)

Koç burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası için burç yorumları neler? Koç burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası neler bekliyor? Koç burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 18 Ekim – 24 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her yerde fırsatlar görüyorsunuz. Ancak Koç, yol boyunca birçok dikkat dağıtıcı şey de var.

Hafta 17 Ekim Pazar günü, güneş Terazi burcunda, ilişkiler evinizde, itibar evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Sizi hipnotik bir bakışla tutan bir çift güzel gözle gözleriniz kamaşmış olabilir. Ancak bu bağlantının önünde engeller var. Belki bir ilişki sürdürmekte özgür değilsiniz ya da ekranınızda önünüzde bir film yıldızı olabilirler. Bugün Koç, fantezi aşk olabilir.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Artık iletişim, özellikle arkadaşlar, iş ortakları ve aile üyeleri ile daha kolay akıyor. Bu aynı zamanda hayran olduğunuz havalı ayakkabıları satın almak için de iyi bir zaman.

Koç Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merkür’ün ay yürüyüşü sırasında hayatınıza geri dönen eski sevgililer artık dağılıyor. Size tam gaz gelen özel birinin ilişkinizden uzaklaştığını görebilirsiniz. Tavsiye kelimesi: Bırakın gitsinler.

18 Ekim’de Merkür gezegensel geri gidişini sona erdirdiğinde, size Ay’ı vaat eden kişinin, ilk çıktığınız zamandan beri yolunun değişmediğini göreceksiniz. Bağlanmak için harcadığınız zamanın sadece duygusal duyguyu yeniden alevlendirme arzusu olduğunu anlayın. Bu kişiyle bir arkadaşlığı sürdürebileceğinizi düşünüyorsanız, şu anda ilişkinin şartlarının değiştiğini anlayın. Arkadaş kalırsanız, ikinizin de sağlıklı bir ortaklık kurabilmenizi sağlamak için ileriye dönük sınırlarına saygı duymalısınız ve bunun tersi de geçerlidir.

Bir birlikteliğiniz varsa ve yakın zamanda diğer önemli kişilerle sorun yaşıyorsanız, işlerin daha iyiye doğru değişmeye başladığını göreceksiniz. Gerileme, aşk hayatınız için çok karmaşıktı, bu nedenle önümüzdeki haftalar, sorunları düzeltme ve gelecek için daha iyi bir dinamik yaratmak için bir araya gelme konusunda başarıyı garanti edecek.

Koç Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim bitmek üzere, ama işte hamleni yapmak için hala bol zamanın var, Koç.

18 Ekim Pazartesi günü, hem Jüpiter hem de Merkür istasyonu doğrudan. Jüpiter profesyonel ağınızı genişletmek için çalışabilirken, Merkür ortaklarla ve sözleşmeler hakkında konuşmaları kolaylıkla halledebilir. Her iki gök cismi birlikte, kiminle bağlantı kurduğunuza ve ne hakkında konuştuğunuza bağlı olarak profesyonel hayallerinizi harekete geçirmenize yardımcı olabilir. 20 Ekim Çarşamba günü burcunuzda dolunay olacak. Dolunay, profesyonel kimliğinizdeki ve hatta görünümünüzdeki büyümenizin doruk noktasıdır. Artık yeni ve geliştirilmiş bir tavır, gardırop ve zihniyet ile oldukça profesyonel olabilirsiniz.

Haftanın sonunda, iş arkadaşlarınızla aranız bozulabilir. Mars, 21-23 Ekim Perşembe ve Cumartesi günleri arasında Plüton ile kare açı yaptığında, kariyerinizde biraz gerilim olabilir. Yolunuzu ilerletmek için ortaklıklarınızda veya sözleşmelerinizde uzlaşmanız gerekebilir. Cumartesi günü güneş Akrep burcuna girdiğinde, yatırımın neye değdiği konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir. Akrep sezonu, kariyer yolunuza kazançlı yatırımlar yapma zamanı olacak!

Koç Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken jetlerinizi serinletin! Rekabetçi olarak, yani. Her zamanki sportif oyunculuğunuz Pazartesi ve Salı günleri başınızı belaya sokabilir, bu yüzden ekstra hassas ve çekici olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Çarşamba ve Perşembe, yavaşlamak ve bir şeyleri düşünmek için harika günler. Büyük bir problemle güreşmek mi? Şimdi çözme zamanı. Cuma ve Cumartesi günleri, özellikle sosyal ve romantik olarak, çizginin başına geçin. (Aslında çizgiyi kesmeye güvenin!) Pazar günü, bencil olmak sorun değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.