Koç Haftalık Burç Yorumları (11 Ekim – 17 Ekim Haftası)

Koç burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası için burç yorumları neler? Koç burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası neler bekliyor? Koç burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 11 Ekim – 17 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, eğiliminiz acele etmek ve harekete geçmektir, ancak Koç, bazen duraklamak en büyük yararı sağlar.

12 Ekim Salı günü, ortaklıklar evinizde Terazi burcunda geri giden Merkür, para evinizde Uranüs ile kavuşum yapar. Eski bir tartışma yeniden ortaya çıkıyor. Hayat arkadaşınızla veya tüm ailenizle harcama yaparken boşluklar doldurabilirsiniz. Belki daha önce işinize yaramış olan bir “harcama yok” ayı deneyebilirsiniz. Çözüm ortak bir amaç için bir araya gelmektir, ancak bugün bu enerjiyle zorlayıcıdır.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, eğitim evinizdeki Yay burcundaki Venüs, topluluk evinizdeki Kova burcundaki Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Şimdi, bu sefer hanenizin dışındaki insanlarla işbirliği duygusunu hissediyorsunuz. Koç, başka ebeveynlerle bir projeye katılabilirsin. Belki de Belediye ile birlikte mahallede bir şeyler yapıyorsunuz ya da mahalleyi güzelleştiriyorsunuz. Hava izin verirse, bir mahalle garajı satışını düşünebilirsiniz.

Koç Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Anı yaşamak bu hafta ideal, özellikle de Satürn 10 Ekim’de yön değiştirdiğinde, çünkü bir ilişkiyi nasıl ilerleteceğinize karar veriyorsunuz. Sırf meselelerde aynı fikirde olmamanız, ortaklığı bırakmaya istekli olduğunuz anlamına mı geliyor? İlişki üzerinde çalışmak zor ve zorlu olacak, ancak çabaya değer.

Gerçek şu ki, ilişkinizi gerçekten ileriye taşımak istiyorsunuz, bu yüzden kendi işinizi yapmak için sahip olduğunuz özerklik ile bir çift olarak birlikte yaptıklarınız arasında bir denge bulmanız gerekiyor. Bu, getirmek istediğiniz ortak türüne karar verme zamanıdır.

Bekarsanız, sizin için mükemmel eşi bulmak için haftada birkaç gece müstakbel partnerinizle veya birkaç gece dışarı çıkmaya karar verebilirsiniz. Tüm sürekli ilişki tarzınızı benimseyen ve liderliği üstlenmenize izin vermeye istekli biriyle tanışırsanız, o zaman devam edin. Ruh halinize bağlı olarak günlük bağlantınızı tanımlamak, mevcut kalmanıza yardımcı olacak ve onları diken üstünde tutacaktır.

Koç Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayı başladığına göre, ağ oluşturma fırsatlarınız ve istekleriniz konusunda daha ciddi olmanın zamanı geldi. Koç, kariyerin sonunda büyüyebiliyor. Peki, bundan sonra nereye gitmek istiyorsun?

10 Ekim Pazar günü, Satürn istasyonları doğrudan Kova’da, profesyonel topluluğunuzun altyapısını yeniden çalışmaya başlamanıza izin veriyor. Alanınızda kime güvendiğiniz ve kimlerle bağlantı kurduğunuz konusunda daha sorumlu olmanın zamanı geldi. Bunun dışında, Satürn şimdi ne kadar tuhaf ya da uhrevi olursa olsun, profesyonel özlemlerinize sahip çıkmanızı istiyor! Ardından 12 Ekim Salı günü Oğlak burcundaki ilk dördün gerçekleşecek. Ay, kariyerinizde harekete geçmeyi düşünmenizi istiyor. Ne yapmak, tanınmak ve yaratmak istiyorsunuz? Bu ay enerjisini kariyerinizin yeni temelini oluşturmak için kullanırsanız, biraz strateji oluşturmanın çok yol kat ettiğini göreceksiniz.

Haftanın sonunda, Terazi’deki güneş, Jüpiter’i Kova’da üçgen yapacak ve taahhütlerinizi topluluğunuz ve hayallerinizle uyumlu hale getirecek. Üçlü, kariyer yolunuzda dalga yaratmak için mevcut ortaklıkları ve yükümlülükleri genişletmek için mükemmeldir.

Koç Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında sadece duygularınıza oturmayın – kelimeleri tam olarak bulamasanız bile onları ifade etmeniz gerekir. Eğer bir kavgaya yol açarsa, öyle olsun. Tüm bunlar halledildikten sonra, yıldız olarak sizinle birlikte dünya bir aksiyon filmine dönüşürken birkaç günlük macerayı sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz. İyi eğlenceler ve insanlarınızla birlikte yuvarlanın. Hafta sonu, spor salonuna gitmeniz veya kendinize daha iyi bakmanız için başka planlar yapmanız için harika bir zaman olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.