Koç Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

Koç burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası için burç yorumları neler? Koç burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası neler bekliyor? Koç burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 1 Kasım – 7 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, neyin önemli olduğuna odaklanın. Koç, hayal kırıklıklarının kararlarını gölgelemesine izin verme.

Hafta, 1 Kasım Pazartesi günü, ilişkiler evinizde Merkür Terazi’de, dostluk evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yaparak başlıyor. Siz ve iyi bir arkadaşınız çok daha derin bir ilişki istediğinizi keşfedebilirsiniz. Bir süredir birbirinize güveniyorsunuz ve artık birbirinize güvenebileceğinizi biliyorsunuz. Bu gerçek bir arkadaşlığa dönüşüyor.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Kaynak evinizdeki Akrep burcundaki Mars, iletişim evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bu, doktor randevularını planlamak veya finansal başvurular yapmak için zorlayıcı bir husustur. Koç, tellerinizi kolayca çaprazlayabilir ve sonunda çok sinirli hissedebilirsiniz.

Koç Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başlangıcı size biraz riskli gelebilir. Akrep güneşi, şifa veren asteroit Chiron’a dengesiz bir görünüm vererek geçmişten gelen acıları çözmenizi istiyor. Bu enerjiyi, geçmiş ilişkilerden öğrendiğiniz dersleri onurlandırırken, son birkaç yılda elde ettiğiniz kişisel gelişimi kabul etmek için bir fırsat olarak kullanın.

Akrep yeni ayı, cinsel çekiciliğinizle yeniden bağlantı kurmak için mükemmel bir zaman olan dördüncüde tezahür ediyor. Bu kozmik iklim, işleri bir sonraki seviyeye taşımanıza da yardımcı olabilir, bu nedenle ufukta sallanan aşk ilgileriyle biraz daha derine inmekten korkmayın. Bu ay olayı ile joker karakter Uranüs arasındaki bir karşıtlık, kişisel planlarınız söz konusu olduğunda tüm bahislerin kapalı olduğu anlamına geldiğinden, son zamanlarda hayal ettiğiniz herhangi bir fanteziye takılıp kalmamaya çalışın.

Beşincisinde, Merkür cömert Akrep’e girdiğinde konuşmalar yoğunlaşmaya başlayacak. Bu gezegensel yerleşim, düşüncelerinizi ve duygularınızı sıralarken bir süreliğine içselleşmenize neden olabilir. İletişim kurmaya hazır olduğunuzda, gerçeğinizi söylemek ve duygusal eğiliminizi gerçeğe dönüştürmek için bu titreşimleri kullanın.

Koç Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım’a hoş geldin Koç! İlk hafta oldukça iddialı olmayı hedefliyor!

31 Ekim ve 1 Kasım Pazar ve Pazartesi, Merkür Jüpiter ile üçgen açı yapıyor, sohbet etme ve bağlantı kurma arzunuzu ateşliyor! Bu güçlü hava yüklü üçgen merak uyandırır. İşyerinde sözleşmeli anlaşmalarınıza dalmaya veya tercih ettiğiniz bir iş arkadaşınızla tartışmaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Üçlü aynı zamanda bir beyin fırtınası oturumu için mükemmeldir. Şimdi kariyer yolunu göz önünde bulundurarak büyük hayaller kurmanın tam zamanı! Ancak Merkür, 2 Kasım Salı günü Plüton ile açı yapacak ve bu da gerginliğe neden oluyor. Bir taahhüt hakkında bir iş arkadaşınızla göz göze gelmeyebilirsiniz. Ayrıca, anlaşmaların uzun vadeli mi yoksa sürdürülebilir mi olacağını merak ederek, profesyonel taahhütlerinizde durgunluk hissedebilirsiniz. Neyse ki, bu gerilim anı kısa sürüyor! 4 Kasım Perşembe, Akrep burcundaki yeni ay altında profesyonel yatırımlarınızda dönüşümü tezahür ettirmek için mükemmel bir gün.

Yeni gezegen girişleri sayesinde çalışma haftanızın sonu değişiyor! 5 Kasım Cuma günü Merkür, Akrep’in yatırım odaklı zihnine giriyor ve Venüs kapitalist Oğlak burcuna giriyor. Akrep’teki Merkür, daha iyi profesyonel yatırımlar aramanıza yardımcı olabilirken, Oğlak’taki Venüs zirveye tırmanmanıza yardımcı olabilir!

Koç Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başladıkça işler kızışıyor ve sizi Pazartesi gününe kadar taşımak için bir enerji ve kendiliğindenlik dalgası bekleyebilirsiniz. (Keşke her hafta böyle başlayabilseydi!) Salı ve Çarşamba günleri biraz yavaşlamaya başlamalısın ama bu kötü bir şey değil. Sadece yolunuza çıkan bazı sinir bozucu engelleri aşmaya odaklanıyorsunuz. Cazibeniz ve problem çözme anlayışınız, özellikle iletişim (ve hatta flört) çılgın bir hıza ulaştığında, Cuma gününe kadar sizi takip etmelidir. Bu hafta sonu, temiz ev — mecazi olarak veya kelimenin tam anlamıyla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.