Koç Burç Yorumları 9 Ekim 2021

Koç burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendine güvenen ve coşku dolusun, Koç. Örneğin, baştan çıkarıcı Akrep ile heyecan arayan yolculuğunu tamamladıktan sonra, Luna egzotik Yay burcu ve dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla aylık ilk çıkışını yapacak. Luna ayrıca cilveli Venüs ile güçlerini birleştirecek ve bu da haritanızın bu bölgesine uyum ve romantizm getirecek. İnternette tanıştığın birine aşık olmak? Bazılarınız, özellikle de özel biriyle buluşmayı planlıyorsanız, bir sonraki yurtdışı seyahatinizi planlıyor bile olabilirsiniz. Bununla birlikte, meydan okumanız Luna’nın burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a olan üçgeninden kaynaklanabilir. Zaten çekildiğini hissettiğiniz şeyi fazla düşünmeyin.

Koç Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Herhangi bir konuda çitin üzerindeyseniz, atlayın ve hayata katılın. Bu durumu sağlam bir el ile yakalamanın ve her eğlenceyi mümkün olduğunca dışarı çıkarmanın zamanı geldi. Pozitif enerjiyle dolup taştığınıza göre artık herkesi her şeye ikna edebilirsiniz.

Koç Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Güneş, Mars ve Merkür gerilemesi bugün birbiriyle kavuşumda olduğundan, taahhütleriniz dikkatinizin odak noktasıdır. Artık yükümlülükleriniz veya ortaklıklarınız üzerine oturamayacağınız yadsınamaz. Kariyerinizin bu yönüyle ilgili bir şey, neyin değişmesi gerektiğine dair size ipucu verdi. Ay hala Akrep burcunda olduğu için ileriye dönük en iyi yatırım hangisiyse onu düşünmelisiniz. Profesyonel gelişiminizi sürdüren her şey odak noktanız olmalıdır. Gerisini unutun, özellikle bu taahhütlerde değersiz hissediyorsanız.

Bugün size muazzam bir doz karma geliyor — iyi mi yoksa kötü mü olacak?

Koç Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzünde ortaya çıkan ilişki ifşaatlarından geri dönüş yok, Koç. Manyetik Venüs, günü kaderin güney düğümüne zincirlenmiş olarak geçirir ve yakınlık sorunları ve geçmiş aşıkların hayaletleri etrafında güçlü bir salıverme ve yenilenme ihtiyacı yaratır. Bu arada, geri giden Merkür, güneş ve Mars’ın ateşli kavuşumu ile kucaklaşarak, yakın ortaklıklar ve işbirliklerinin ön saflarına güçlü sohbetler getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.