Koç Burç Yorumları 7 Ekim 2021

Koç burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 7 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınıza renk katın, Koç. Cilveli Venüs—birebir ilişkilerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı—özgür ruhlu Yay burcunda yıllık ilk çıkışını yapıyor ve bu da egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinize bolluk getiriyor. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, bu süre zarfında kendinizi aniden “her zamanki tipiniz” olmayan birine karşı duygular yakalarken bulabilirsiniz. Elbette, kendi yolunuza çok kararlı olabilirsiniz, ancak aynı şekilde, bu Venüs geçişi tamamen günü yakalamakla ilgilidir. Kim bilir, seçeneklerinizi keşfetmeye ve heyecan verici bir risk almaya bile karar verebilirsiniz.

Koç Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir tür fedakarlık, korkunuzdan ve kafanızdan çıkmak için harika bir yoldur. Bir arkadaşınıza veya daha az ayrıcalıklı birine yardım etmeyi deneyin. Bununla bir şey yapmazsanız dağılacak, kullanılmayan bir enerji fazlanız var.

Koç Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Venüs bugün Yay burcuna girerken, yanıyorsunuz, Koç! Yay burcundaki Venüs burcunuzla uyumlu bir üçgen oluşturur, böylece Venüs’ün ortaklık, bağlılık, sözleşmeler ve para temalarını takip ederken özellikle cesur hissedebilirsiniz. Bu nedenle, iş söz konusu olduğunda, ateşli Venüs, sizi destekleyen, ancak bağımsızlığınıza saygı duyan iş hayatında aktif olarak arkadaşlık aramaya teşvik edecektir. Neyse ki, güneş, ay, Merkür gerilemesi ve Mars, şimdi de ortaklık sektörünüzde taahhüt odaklı! Astrolojik enerji, karşılıklı bağımlılığın püf noktası olmadan karşılıklı profesyonel ortaklıklar aramak için doğrudur.

Şu anda seni tutan ne? Bugün cevaba daha da yaklaşacaksınız.

Koç Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü güç dolu, Koç. Aydınlatıcı güneş, yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars ile uyarıcı bir kavuşum oluşturur. Bu canlandırıcı eşleştirme, mevcut ilişki hikayenize ışık tutuyor ve “ben ve biz” arasındaki dengeyi net bir şekilde incelemenize yardımcı oluyor. Başka bir yerde, manyetik Venüs, eğitim çabalarına, seyahat planlarına ve konfor bölgesini aşma fırsatlarına yeni fırsatlar çekerek açık fikirli Yay’a doğru ilerliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.