Koç Burç Yorumları 6 Ekim 2021

Koç burcunun 6 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 6 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunu 6 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 6 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 6 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 6 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 6 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Niyet tohumlarını ek, Koç. Bugünün yeni ayı, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinize dokunacak, romantik bire birlerinizi çevreleyen temalara doğurganlık ve yeni başlangıçlar getirecek. İster bekar olun, ister aşık olun, Luna’nın Merkür retrosuna olan yakınlığı, bekleyen bir konuşmayı tekrar gözden geçirme veya belki de aradığınız sonuca ulaşmak için eski bir sevgiliyle yeniden bir araya gelme fırsatı sunar. Ay aynı zamanda gezegen yöneticiniz Mars ile kavuşum yapacak ve bu size ilerlemek için ihtiyaç duyduğunuz güven ve cesareti sunacaktır. Mars ayrıca Jüpiter ile uyum içinde olacak, bu nedenle duygularınız hayattan daha büyük olabilir.

Koç Burcu 6 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Elbette, iyi görünüyorsun ve iyi hissediyorsun, ama o özel biriyle konuşmaya başlamadan önce bir moral konuşmasına ihtiyacın olacak. Bugün size yardımcı olması için gruba güvenin – üyeleri harika tavsiyelerle dolu.

Koç Burcu 6 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Ne dönüştürücü bir gün, Koç! Yeni ay, altı aylık bir taahhütler portalı açan zıt burcunuz Terazi’de gerçekleşiyor! Yeni müşteriler, ilişkiler veya sözleşmeler aramak istiyorsanız yeni ay işinizde yeni ortaklıklar kurmanın zamanıdır. Pluto ayrıca kariyer ve miras sektörünüzde doğrudan istasyonlar oluşturduğundan, şimdi iz bırakmanın zamanı geldi. Bugünün astrolojisi, mesleğinizin bir sonraki aşamasına girmek için mükemmeldir. Seviye atlama zamanı, Koç!

Başka biri geleceğinizi sandığınızdan daha fazla etkiliyor. Onları düz ayarlayın.

Koç Burcu 6 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak, hayata doğal olarak kendi bireysel hedeflerinizi hayata geçirmek için yüklersiniz. Çarşamba günkü gökyüzü, diğer insanları bu arayışa dahil etmenin önemini size hatırlatıyor. İlişki odaklı Terazi’deki yeni ay bugün geliyor ve taahhütlü ortaklıklar sanatı etrafında yepyeni bir anlatı başlatıyor. Bu eşleştirme, önümüzdeki ay önemli işbirliklerini ve ortaklıkları size çekmek için çalışır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.