Koç Burç Yorumları 4 Ekim 2021

Koç burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendine karşı nazik ol, Koç. Luna, ruh halinizden günlük rutininize kadar her şeyi vurgulayarak, iyilik dolu altıncı sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti evinizde gezinmeye devam ediyor, ancak dahası var. Luna, on ikinci dinlenme eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla Neptün’e doğrudan karşı çıkacaktır, bu da görevleriniz ile geri çekilme arzunuz arasında bir miktar sürtüşme yaratır. Bekar ya da ayrı, her ilişkinin iyi ve kötü günleri vardır, ancak uzun vadede önemli olan birbirinizi nasıl desteklediğinizdir. Bu, özellikle sekizinci yakınlık evinizin üzerinde uçan Venüs ile birlikte düşünülmesi açısından önemlidir.

Koç Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu durumun nasıl olmasını istediğinizi tam olarak biliyorsunuz, ancak yanınızda kimin duracağına dair bir ipucunuz olsaydı. Tüm bu gerilim şu anda biraz eğlenceli, ama sonunda bazı ciddi cevaplar isteyeceksiniz.

Koç Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Artık çalışma haftanız başladığına göre, başarı için plan yapmanın zamanı geldi Koç. Bugün kendinizi daha üretken hissedebilir, profesyonel özlemlerinizi sizin için işlemek için muazzam bir hırs tasavvur edebilirsiniz. Aklınız olasılıklarla dönüyor. Girişimlerinizde size kimin ve neyin yardımcı olabileceğini görmek için daha büyük profesyonel ağınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Ancak, geri giden Merkür geri giden Jüpiter ile hala üçgen açıdayken, her ikisinin de geri giden gezegenler olduğunu unutmayın. Bu nedenle, harekete geçme arzusu dürtüsel değil, hesaplanmalıdır.

En sevdiğiniz şeylerden bazıları sizi engelliyor – hobilerinizi yeniden değerlendirin.

Koç Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günkü gökyüzü işinize başlamanıza yardımcı olur, Koç. Yine de, yapmaya karar verdiğiniz her şeyin üstesinden gelmekte zorlanabilirsiniz. Verimlilik arayan Başak ayı, sağlığınız, zanaatınız ve iş akışınızla aktif olarak yeniden bağlantı kurmaya zaman ayırmanızı teşvik eder. Luna’nın mutlu Neptün ile uykulu karşıtlığı, bir tutam fevkalade ilham verir ama aynı zamanda eldeki göreve tam olarak odaklanmayı zorlaştırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.