Koç Burç Yorumları 30 Ekim 2021

Koç burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Aries, izinde, hazırlan, git! Yanıyorsun ve evcilleştirilemezsin. Bakın, sekizinci seks evinize enerji veren güneşe, enerjik değiş tokuşlara ve ruh eşi bağlantılarına ek olarak, kızıl-sıcak gezegen yöneticiniz Mars, baştan çıkarıcı Akrep’te güneşe katılacak ve psişik radarınızdan şehvetli arzularınıza kadar her şeyi güçlendirecek. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantınız olsun, farkında olsun ya da olmasın, gözünüz birine dikmiş olma ihtimaliniz var. Güç oyunlarından uzak durduğun sürece perde arkasında hareket ediyorsun, ki bu iyi. Sonra tekrar, ayın Mars’a altmışlığı tamamen strateji ile ilgilidir.

Koç Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kendinizi huzursuz hissediyorsanız, yeni insanlarla tanışmak veya alternatif ruhsal yollar denemek isteyebilirsiniz. Tek bir yerde kalmaktan nadiren memnunsunuz ve keşif içgüdünüz şu anda devreye giriyor.

Koç Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün işiniz olmasa bile doğru yatırımları yapıp yapmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Güneş bugün Satürn’le kare açı yaparken, taahhütlerinizi çevreleyen bir ciddiyet unsuru var. Güneş, tüm enerjinizi, özellikle işbirlikleri ve yatırımlar yoluyla, kariyerinizi dönüştürmeye odaklıyor. Satürn ciddi bir şekilde isteklerinize odaklanmayı amaçladığından, yapmayı seçtiğiniz şey profesyonel hayallerinizin gidişatını büyük ölçüde değiştirebilir. Her iki gezegen de gergin bir açıda olduğundan, doğru hayallere yatırım yapıp yapmadığınızı merak edebilirsiniz.

Bugün hayati şeyleri halletmek için kişisel duygularınızı bir kenara bırakabileceksiniz.

Koç Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak korkusuz, öncü gezegen Mars’a cevap veriyorsunuz. Cumartesi günü gökyüzü, barış arayan Terazi’den Akrep’in karanlık, duygusal mağaralarına geçiş yaparken hareket halindeki Mars’ı buluyor. Bu, size artan güç, dayanıklılık ve yeniden canlanmış bir bağımsızlık duygusu sağladığı için sizin için destekleyici bir geçiştir. Aynı zamanda, odağınız şimdi 13 Aralık’a kadar uzun süredir devam eden ilişki komplekslerini çözmeye dönüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.