Koç Burç Yorumları 3 Ekim 2021

Koç burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 3 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunu 3 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 3 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Yoğun temponuz sizi yıprattıysa, şimdi toparlanmak ve kendinizi şımartmak için harika bir zaman. Tek yapmanız gereken tek bir yerde oturmak ve birkaç saat dinlenmek. Bir film izleyin, birkaç tur Wii oynayın ya da ünlü bir dedikodu dergisinin sayfalarını çevirin.

Bir ressam gibi, geri adım atmak ve şaheserinize bakmak için zaman ayırmanız gerekir.

Koç Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak, taze fikirler ve ilhamlarla dolusunuz. Yine de, tek bir hırsın peşinden koşmaya ve onu takip etmeye gelince kolayca pes edebilirsiniz. Cumartesi günü gökyüzü, geri giden Merkür, büyük rüya Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğundan, tekrar gözden geçirilmesi gereken unutulmuş özlemleri hatırlatmak için çalışır. Eski sohbetleri yeniden canlandırmak, grup projelerini etkinleştirmek veya hırslarınızın durumunu düşünmek için ideal bir gün.

Koç Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün titiz Başak burcunda aylık ilk çıkışını yapıyor, sorumlu altıncı sağlıklı yaşam evinizi, günlük ritüellerinizi ve hizmet eylemlerinizi harekete geçiriyor, bu nedenle tabağınızda sizi meşgul etmek için fazlasıyla yeterli olma ihtimaliniz var, Koç. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, Luna’nın konfor arayan ikinci istikrar eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs ile üçgen açı yapması, özellikle değer sistemleriniz söz konusu olduğunda, potansiyel olarak bugün bazı beklenmedik sarsıntıları tetikleyebilir. Bu günlerde kişisel bakımınızı bir öncelik haline getiriyor musunuz? Güneşin burcunuzdaki Chiron ile karşıtlığı, başka birine sevgi sunmadan önce bu dengeyi kendi içinizde bulmanız için sizi teşvik eder.

Koç Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Fikirlerin uçabilir, Koç! Merkür gerilemesi bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, başarılı olmayı tasavvur etme yeteneğiniz inanılmaz. Her iki gezegen de retroda olmasına rağmen, hayalleriniz, özlemleriniz ve profesyonel ağınız hakkında umutlu bir bakış açısına sahip olmanıza yardımcı olmak için birlikte çalışıyorlar. Herhangi bir şey varsa, geriye dönük nitelikler sizden hareket etmeden veya konuşmadan önce ciddi şekilde düşünmenizi istiyor. Uzak ve geniş hayal kurma yeteneğiniz muazzam. Bu, mesleğinizde yaratmayı arzuladığınız bir meseledir. Kariyer yolunuzda ilham bulmak için bugünün üçlü çizgisinin vizyoner doğasına yaslanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.