Koç Burç Yorumları 28 Ekim 2021

Koç burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 28 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Egonuzu ve cinsel arzularınızı doyurma arzusu ile önceki taahhütlerinize sadık kalma ihtiyacı arasında bölünmüş hissediyorsunuz, Koç. Bugünün erotik sekizinci mahremiyet evinizdeki güneş ile romantik tutkuyla ilgili beşinci evinizdeki ay arasındaki zorlu kare. Bekar, ezici veya zaten kararlı, bu sizi bir sevgiliyle dengenizi bozabilir, ancak yalnızca bencil bir yaklaşımda bilinçli olarak sağlam kalıyorsanız. Kalbini dinlemekle sözünü tutmak arasında beslediğin ince bir çizgi. Luna’nın yaralı şifacı Chiron ile olan üçgeni aynı anda bastırılmış güvensizlikleri tetikliyor, ancak yumuşaklığınızda inanılmaz bir güç var.

Koç Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Belki de gelecek vaat eden mahallelerden birini keşfetmeniz gerekiyor veya belki de eski bir arkadaşınızı ziyaret etmenin zamanı geldi. Neye karar verirseniz verin, bugün dünyada neler olup bittiğini kontrol etmek üzeresiniz.

Koç Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bugün, Ay Aslan burcuna giriyor ve ayın son dördün! Bu ay tutulması sırasında, profesyonel tutkularınızla ilgili son düzenlemeleri tamamlamayı düşünebilirsiniz. Örneğin, işte herhangi bir tutku projesini sonlandırdığınız zaman bu olabilir. Özellikle bir lansman tarihine veya son teslim tarihine yaklaşıyorsanız, son sanatsal dokunuşları bir şeye koyabilirsiniz. İşinizde ne bitirirseniz, gururla yapın. Muhtemelen sizin için önemli olan bir şeyi tamamlıyorsunuz, bu yüzden nihai ürününüze güvenin!

İşyerinde veya okulda artan aktivite, kişisel sıkıntılardan kurtulmanızı memnuniyetle karşılar.

Koç Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak, kendi bağımsızlığınızda bir cesaret duygusu geliştirmek için buradasınız. Yılın bu zamanı, enerjinizi yalnız bir yolculuk olarak yaşamdan uzaklaştırır ve yakın bağlantı sanatını derinleştirmenizi sağlar. Bugünün Aslan burcundaki üçüncü dördün ay, bağ kurma yolunda hala benimsenmesi gereken değişiklikleri aydınlatıyor. Başka bir yerde, sevgili Venüs’ün Jüpiter ile tatlı buluşması, iyi ruh hallerini ve neşeli tavırları teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.