Koç Burç Yorumları 24 Ekim 2021

Koç burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 24 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunu 24 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 24 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğru olduğunu bildiğin ve gizliden gizliye umduğun şey arasında kalmış hissediyorsun, Koç. Bu özellikle, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili meraklı üçüncü evinizdeki ay ile bilinçsiz on ikinci eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla puslu Neptün arasındaki günümüzün zorlu karesini göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Tek, ezici ve/veya çoktan alınmış, kesin olan bir şey var: İşler göründüğü gibi değil. Sezgisel olarak bir şeyin farkında olabilirsiniz ve yine de doğrulama arıyorsunuz. Söylemeye gerek yok, kanıtınızın kanıtı için tavşan deliğinden aşağı inmeye gerek yok.

Koç Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Biri incinmeden önce egzersiz veya başka zararsız bir çıkış yoluyla onu serbest bırakarak karanlık tarafınıza bir sıçrama yapın. Sadece bir hedef bekleyen çok fazla bastırılmış saldırganlığınız var. Kolay gelsin!

Koç Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Mutlu Pazarlar, Koç! Çalışma haftanız henüz başlamamış olsa bile, şimdiden bunun hakkında vızıldamaya başlamış olabilirsiniz. Ay konuşkan İkizler’de, iletişim sektörünüzde merak uyandırıyor. Bugün iş, projeler veya iş arkadaşlarınız hakkında düşünmeye daha yatkın olabilirsiniz. Bir meslektaş sadece sohbet etmek için bile ulaşabilir. Son zamanlarda iş özelse, herhangi bir sorun, stres kaynağı veya iş arkadaşı hakkında nasıl hissettiğiniz hakkında açıkça konuşmaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Bu nedenle, profesyonel meseleleri düşünmek için iyi bir gün olabilir.

Bugün karşılaştığınız her çatışmayı sabırla ele alın, işler yolunda gidecektir.

Koç Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar gününün kozmik manzarası sizi harekete geçiriyor, Koç. Ay, çok yönlü İkizler’den sekerek sizi iletişimsel çabalara katılmaya ve çevrenizdeki yerel hareketi geliştirmeye teşvik ediyor. Luna’nın etkileyici Merkür ile destekleyici bağlantısı, uzlaşmaya varmayı ve akıcı konuşmalar yapmayı kolaylaştırır. Daha sonra, ayın puslu Neptün ve sevgilisi Venüs ile olan çekişmesi, ortaklık konularında idealizmi fazla ileri götürebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.