Koç Burç Yorumları 23 Ekim 2021

Koç burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Konuş şu konuşmayı, Koç. Bugün savunmasızlığınızı benimsemeniz zor olabilir veya olmayabilir, bu nedenle karışık sinyallerden uzak durun. Sonuçta, kristal berraklığında olduğunuzda sonuçları görme olasılığınız daha yüksektir. Bu arada, Luna bugün meraklı İkizler’de aylık ilk çıkışını yapacak ve iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan geveze üçüncü evinizi ateşleyecek. Metin yoluyla mı iletişim kuruyorsunuz yoksa mesajı bir arkadaşınıza mı iletiyorsunuz? Ay’ın özgürlük seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla ciddi Satürn ile üçgen açı yapması, merak ettiğiniz konular ve size sunulan seçenekler dizisi arasında tatlı bir sinerji yaratır.

Koç Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Çarpık bir vücut görüntüsünün sizi bir korkuya sürüklemesine izin vermeyin. Sadece sağlıklı bir diyet ve makul fitness hedeflerini içeren bir plana ihtiyacınız var. Bu yüzden maraton antrenmanlarının sanrılarını unutun ve küçük başlayın. Bunu eğlenceli hale getirmek için bir arkadaş bulun.

Koç Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Akrep sezonuna hoş geldiniz Koç! Terazi sezonu boyunca yapmış olabileceğiniz tüm ortaklıkları ve sözleşmeleri düşünün. Bunlar, mesleki gelişiminizi etkileyen yeni veya devam eden taahhütler olabilir. Kariyerinizi ilerletmek için bu yönlerden herhangi birini bir sonraki seviyeye taşımak istiyorsanız, Akrep sezonu şimdi bunu yapmanın tam zamanı. Bugünden başlayarak, hangi taahhüdün zamanınıza, enerjinize ve paranıza değdiğini düşünün. Şimdi, kariyer yolunuzun geleceğine yapılacak ciddi bir yatırımın neye değeceğini düşünmenin zamanı geldi.

Para güçlüdür, ancak çekicilik yenilmezdir – istediğinizi elde etmek için açın.

Koç Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Tamamen ortaklık dünyasına daldın, Koç. Tek başına ya da tek başına, başkalarıyla aranızda olan şeyleri yakından incelerken, duygusal bağ kurma deneyiminizi yeniden değerlendirmeniz kritik önem taşıyor. Cuma günü gökyüzü, güneşin samimiyet odaklı Akrep’e doğru dans ettiğini ve cinsellik, şehvet ve bağlılık konusunda duygusal olarak daha ham ve savunmasız bir yaklaşımı ortaya çıkarmak için sizi içeriye çağırdığını görüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.