Koç Burç Yorumları 21 Ekim 2021

Koç burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunu 21 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 21 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 21 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Öfke patlamalarından uzak dur, Koç. Bugünün Mars-Pluto karesi korkaklar için değil, bu yüzden hafifçe yürüyün. Başka bir notta, ay, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’e katılacak ve karışıma bir şok faktörü ekleyecek. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bu, aranızda beklenmedik bir şekilde bir şeyler tırmanırsa, geri adım atmak için resmi işaretiniz. Güç mücadeleleri ve ego gezileri, özellikle gezegensel yöneticiniz Mars ile karışımdayken, pratik olarak kaçınılmazdır. Daha parlak bir notta, Venüs’ün maceracı Yay’dan heyecan arayan geçişi, teslim etmeyi vaat ediyor. Her gün yeni bir şey öğreniyorsun.

Koç Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Görünüşünüzü değiştirme gücüne sahipsiniz, bu yüzden angaryaları eğlenceye dönüştürmek için bir egzersiz arkadaşınızı bulun – şu anda ihtiyacınız olan şey sağlıklı alışkanlıklar. Kendinize hızlı bir başlangıç ​​yapmak için yeni bir fitness rutinini yüksek vitese alın ve bu sıkıcı şikayet nöbetinden kurtulun.

Koç Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Koç, Mars Plüton’la kare açı yaptığından, bugün iş yerinde topu yuvarlama yeteneğiniz zor olabilir. Bu kare, devam etmek isteyeceğiniz için gerginlik yaratır, ancak kaldığınız yerden devam etmekte veya hatta mevcut girişiminizi işte dönüştürmek için sonraki birkaç adımda mücadele edebilir. Kare ayrıca tüm seçeneklerinizi değerlendirmeniz için size bolca zaman sağlayabilir, bu da işinizi yaratıcı bir şekilde farklı bir açıdan ele almanıza neden olabilir. Bu nedenle, kendinizi sinirli hissettiğinizde, tüm açıları ve seçenekleri değerlendirmek için bir adım geri atın.

Bugün kendinize zaman ayırın ve herkesin önünde acele etmeyin. Onların enerjisine ihtiyacın var.

Koç Burcu 21 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günkü kozmik manzara, ölçeklendirmek için zorlu bir arazi oluşturuyor, Koç. Yönetici gezegeniniz, Mars’a askerlik yapıyor, günü gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile duygusal açıdan güçlü bir karede geçiriyor. Bu eşleştirme, özellikle ilişki hikayenizin ve kişisel hırs duygunuzun etrafında gizlenen gizli gerilimleri ortaya çıkarmak için çalışan patlayıcı bir eşleşmedir. Gerçeğinizi söylemeyi ve biraz buharlaşmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.