Koç Burç Yorumları 2 Ekim 2021

Koç burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, görkemli Aslan’daki yolculuğunu tamamlamadan önce, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla geri giden Merkür’e tatlı bir altmışlık açı oluşturacak. Merkür’ün retro gölgesi Koç’a aşina mısınız? İster bir sevgiliyle iletişimsizlik, isterse yıllar sonra hiç temas kurmadan yeniden ortaya çıkan eski bir kişi olsun, bir tedavi içindesiniz. Asıl soru şudur: Bu gerileme Perşembe durumuna yatırım yapmaya istekli misiniz? Özellikle Venüs’ün için için için yanan altmışlık ile sıcak-n-ağır Plüton’u düşündüğünüzde, bunu yapabilirsiniz. Tutkularınız bu süre zarfında sizi en iyi şekilde ele geçirebilir, bu yüzden sezginizi takip ettiğinizden emin olun.

Koç Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda insanların sizi nasıl gördüğü konusunda kafanız karışmışsa, sizin açınızdan küçük bir tutum ayarlaması yapmanın zamanı geldi. Elbette, anketlerin ne dediğiyle fazla ilgilenmiyorsunuz ama işlerin daha iyiye gittiğini görmek istiyorsunuz.

Koç Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sonunda hafta sonu geldi, Koç! Uzun bir çalışma haftasının ardından bugünü evde geçirmek isteyebilirsiniz. Ay hareketli Aslan burcundadır, bu da evde hobilerinize başlamak için harika bir gün olabileceğini gösterir. Yoğun bir çalışma haftası biraz dinlenmeyi gerektirir. Bugün neşenizi veya yaratıcılığınızı ateşleyen hobi türlerine girin. İzin gününüzün tadını çıkarmak için bir noktaya gelin. Sonuçta, bu hafta başardığınız her şeyden sonra bunu hak ediyorsunuz! İş/yaşam dengesi tam olarak budur.

İşler değişiyor, bu yüzden enerjinizi koruyun ve kötü hava koşullarına hazır olun.

Koç Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Evren bugün ilişki sanatı üzerine dersler veriyor, Koç. Romantizme can atan Aslan ayı, bağ oluşturan Venüs ile bir kareye kilitlenerek, sıkı sıkıya bağlı ortaklıklarda cinsiyete ve duygusal yakınlığa karşı farklı tutumlar karşısında karamsarlığı kolaylaştırır. Neyse ki, Venüs’ün dönüşüm arayan Pluto ile destekleyici bağlantısı, yaklaşan değişiklikleri doğrudan entegre etmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.