Koç Burç Yorumları 18 Ekim 2021

Koç burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, anlayışlı Merkür, uyum arayan yedinci eviniz, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla doğrudan Terazi’ye yerleşecek ve hayatınızın bu alanına netlik ve iletişim getirecek. Hak ettiğin bir kapanışa hazır mısın, Koç? Şanslı Jüpiter – bilgelik, genişleme ve bilinmeyen bölgeyle ilgili maceracı dokuzuncu evinizin göksel yöneticisi – aynı zamanda özgürlüğü seven onbirinci eviniz, dostluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla doğrudan gidecek. Eskiden aşık olduğunuz eski bir arkadaşınızla karşılaşabilir veya eski bir sevgili hakkında dedikodular duyabilirsiniz. Durum ne olursa olsun, Ay’ın Venüs’le üçgen açı yapması sizi mutluluğunuzun peşinden gitmeye teşvik ediyor.

Koç Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Tüm bu ilgiyi fazla kafaya takmanıza gerek yok, ancak hayranlarınızla eğlenmelisiniz. Coşkunuzu etrafa yaymaya devam edin ve yakında dünya vizyonunuzu paylaşmaya hazır bir grup sevimli yeni dönüşüme sahip olacaksınız.

Koç Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Başarıya hazır mısın Koç? Bugün, Jüpiter ve Merkür, her ikisi de doğrudan istasyon! Jüpiter doğrudan hayaller ve topluluk sektörünüzdeyken, profesyonel ağınızın bu hafta genişlediğini ve onunla birlikte keşfedilecek yeni fırsatları görmeye başlayabilirsiniz. Jüpiter size sosyal ve profesyonel olarak fayda sağladığından, Merkür, iş ortaklıklarınızda veya sözleşme detaylarında diyaloğu kolaylaştırmak için biraz daha kolaylaştırır. Bağlantı kurma, sosyalleşme ve sohbet etme yeteneğiniz lehinize dönecek ve haftanız ilerledikçe işinizi çok daha kolay hale getirecektir. Şimdi doğrudan, Merkür ve Jüpiter sadece yolunuza başarı getirecek!

Aşırı tepki veriyor olabilirler, ancak başa çıkmalarının tek yolu bu. Çok sert yargılamayın.

Koç Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günkü gökyüzü iyimserlik ve içgörüyle dolup taşıyor, Koç. Yaşam hissinden daha büyük olana yaslanın! Yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars, istek uyandıran Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı kurar. Bu bol eşleştirme size moralleri yükseltiyor, büyük vizyonlar ve özellikle işbirlikçi çabalarla ilgili olanlar olmak üzere gelecekteki hedeflere yönelik netlik sağlıyor. Başka yerlerde, haberci Merkür istasyonları doğrudan ortaklık konularına ivme kazandırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.