Koç Burç Yorumları 12 Ekim 2021

Koç burcunun 12 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 12 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunu 12 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 12 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 12 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 12 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 12 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendine karşı dürüst ol, Koç. Onuncu otorite evinizdeki ay ile kızgın gezegen yöneticiniz Mars arasındaki tek veya zaten bağlı, günümüzün zorlu karesi, özellikle de en içteki duygularınız ve yapmaya çalıştığınız görüntü söz konusu olduğunda, potansiyel olarak bir miktar sürtüşmeyi tetikleyebilir. tasvir etmek. Savunmasızlığınıza ne kadar direnmeye çalışırsanız, işler o kadar zorlaşır. Luna’nın burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a karesi cesaret kırıcı görünebilir, ancak bu belirsizlik duygularının nereden kaynaklandığıyla yüzleşirseniz değil. Kişinizle olan değiş tokuşlar da oldukça sert görünebilir, bu nedenle yeniden bir araya gelmek için ihtiyaç duyduğunuz kadar zaman ayırın.

Koç Burcu 12 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kendi programınızda kalın ve herkes habersiz görünse bile saatin kaç olduğunu bildiğinizden emin olun. Onlara kızmanıza gerek yok – sadece nazik bir hatırlatma yeterli olacaktır. Hayatlarını yönetmek senin elinde değil.

Koç Burcu 12 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Koç, profesyonel çabalarında ve yolunda gerekli düzeltmeleri yapmak için henüz haftanın erken saatlerinde. İlk dördün ay bugün Oğlak burcunda gerçekleşiyor ve bu da diğer bir kardinal işareti. Ay, kariyer, kamu statüsü ve başarı sektörünüzü vurguluyor. Ayın bu evresinde, mevcut çabalarınızı ikinci kez gözden geçirmeniz isteniyor. Ayın Oğlak burcundan etkilenen doğası, mevcut profesyonel çabalarınızın uzun vadeli başarı oranı hakkında düşünmeyi teşvik edecek. Şimdi buna göre düzenleme zamanı!

Sıkı çalışma karşılığını veriyor, ancak bugün parmağınızı kıpırdatmadan büyük fayda sağlayacaksınız.

Koç Burcu 12 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Evren, yakın ortaklıklarınıza daha yakından bakmanız için sizi zorluyor, Koç. Son zamanlardaki hayal kırıklıklarını görmezden gelmek veya görmezden gelmek yerine, meseleyi meselenin özünde aydınlatmayı hedefleyin. Salı günü gökyüzü, Oğlak burcundaki eylem odaklı ilk dördün ayını içeriyor ve mevcut ortaklık ihtiyaçlarınız ile hırslarınızın talepleri arasındaki mevcut ayrımı vurguluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.