Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Kasım 2021

Koç burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Koç burcunu Kasım ayında neler bekliyor? Koç burcunu Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Uzay Yaratmak

Bu ay, Koç, psikolojik bir dağınıklık ve daha fazla bolluk ve diğer iyi şeylerin yolunuza akabilmesi için alan boşaltma şansının zamanı geldi. Güçlü Akrep burcundaki güneş ve bir dönüşüm bölgesi olan yöneticiniz güçlü Mars ile yüzeyin altına bakmaya hazır olacaksınız. Bulduğunuz şey hayatınızı daha iyi hale getirebilir.

5 Kasım’da konuşkan Merkür Akrep burcuna geçtiğinde, zihniyetinizin sizi ne kadar geride tuttuğunu fark edebilirsiniz. Önemli bir durumla ilgili bakış açınızı ve duygularınızı değiştirmek bir mucize yaratabilir. Dördüncüde Akrep’te bir süper ay ve elektrikli Uranüs’e karşı çıkan yeni ay ile, yeni bir başlangıca hazır olma ihtimaliniz var. Sizi rahatsız eden şeylerden uzaklaşmak için anlık bir karar bile verebilirsiniz. Yine de çok aceleci olmayın. Önce sonuçları düşünmekte fayda var.

Tatlı Venüs, 5 Kasım’da Oğlak burcuna giriyor ve bu, hedeflerinize ulaşırken sizi destekleyebilecek insanlarla iyi geçinmenize yardımcı olabilir. Kimin yararlı olduğunu ve kimin olmadığını bileceksiniz ve birincisi için bir başlangıç ​​yapacaksınız.

Bu ay birçok şeyi, özellikle de hafife aldığınız konuları sorgularken bulabilirsiniz. Akrep’e odaklanmak sizi derinlere inmeye ve bazı şeyleri neden yaptığınızı düşünmeye teşvik eder. Değişime karşı bir direnciniz olabilir, ancak açık fikirli olmaya istekliyseniz, hayatınızın bazı yönleri daha iyiye doğru değişebilir.

Karşılaştığınız sorunların çoğu finans, güç ve iş ilişkileri etrafında dönebilir. On dokuzunda dolunay ve ay tutulması ile çekiciliğini kaybetmiş veya artık çalışmayan bir şeyi bırakmaya hazır olabilirsiniz. Gerekenden fazla bekletmeyin; kanatlarda daha iyi bir şey bekliyor olabilir.

Güneşin 21 Kasım’da maceracı Yay burcuna geçişi bir rahatlama gibi gelebilir. Yeterince yoğun sorunlarınız varsa, gözlerinizi yeni fırsatlara çevirmeye, bir tatili düşünmeye veya sizi zorlayacak ve zorlayabilecek deneyimler aramaya hazır olabilirsiniz.

Son olarak, konuşkan Merkür, yirmi dördüncü ayda Okçu burcuna geçiyor ve heyecan verici bir geleceğin yolunu açmaya yardımcı olabilecek yeni bilgiler toplamanın zamanı geldi.

Koç Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ay, finansal planlamada hızlandırılmış bir kursla başlar. Bu, iflas edeceğiniz için değil, ama paranızı düzene sokmanız gerekiyor (çoğunlukla güvenlik için can attığınız için).

4 Kasım’da Akrep’teki yeni ay, size herhangi bir üniversite kredisini ve kredi kartı borcunu ödemeye başlama fırsatı verir. İyi haber şu ki, bu transit aynı zamanda yolunuzu yükseltebilir ve bu da faturalarınızı ödemenize yardımcı olabilir.

Dikkat edilmesi gereken nokta, Venüs’ün gerileme sonrası yolculuğuna, gelecek ay başlayacak olan gerilemeye hazırlık olarak aynı derecelerde başlamasıdır. Bu, ondokuzuncu ay tutulması sırasında beklenmedik bir darbe alabilecek mali durumunuzu güçlendirmeye ve değiştirmeye zorlar. Bu transit şanssız olmadığından, paranızı ve ardından 21 Kasım’da güneş Yay burcuna girdiğinde biraz telafi edebilirsiniz.

Merkür yirmi dördüncü günü Yay burcuna geçtiğinde önünüze çıkan tatsız iş planlarına veya yatırımlara dikkat edin. Skandalla sonuçlanabilir (bu yüzden paranız veya kariyerinizle ilgili şüpheli bir duruma karışmamanızı sağlamak için bunlardan kaçınılmalıdır). Teklife direnmek zor olabilir, ancak ne kadar söz verirlerse versinler buna hayır demelisiniz. Kağıt üzerinde iyi görünmesi, aslında öyle olduğu anlamına gelmez. Herhangi bir sözleşmenin veya finansal konunun ayrıntılarını göz ardı etmeyin.

Koç Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Serin Kasım, dördüncü Akrep’teki yeni ay sırasında cızırtılı bir randevu gecesi ile başlar ve bu, ilişkinizi daha iyi hale getirebilecek samimi bir karşılaşma için ideal bir zaman yapar. Şu anda iyi olmaktan çok yaramaz olmaktan korkmayın.

5 Kasım, Venüs Oğlak’a girdiğinde ve Merkür Akrep’e girdiğinde güçlü, baştan çıkarıcı enerjiler getiriyor. Şu anda kurduğunuz ilişkiler, tatil sezonundan hemen önce çok hızlı bir şekilde ciddi ve yoğun olma potansiyeline sahip. Bunların hepsi çok romantik olsa da, yeni tanıştığınız birine takıntılı olmamaya dikkat edin.

Juno onbeşinde Oğlak burcuna geçtiğinde, “evlilik malzemesi” olan biriyle anlaşmayı ciddi olarak düşünebilirsiniz. Ancak, onları kazanmak istiyorsanız, 19 Kasım’daki ay tutulması sırasında ciddi bir kur yapın. Sevgilinize iyi bakın, o da sizinle ilgilenecektir.

Ancak henüz aşkı bulamadıysanız, tatil seyahatlerinizde güneş 21’inde Yay burcuna geçtiğinde bağlantı kurduğunuz biriyle tanışabilirsiniz. Üç gün sonra Merkür Yay burcuna geçtiğinde her zamanki tipinizin dışında çıkarak görüşlerinizi genişletebilirsiniz. Bir şans verirseniz, aşk romantik bir macera olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.