Kasım Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2021 Kasım

Yılın 11. ayında burçların etkisini karakterimiz ve günlük hayatımız üzerinde ne kadar hissettiğimizi öğrenmek istiyoruz. 2021 Yılının da 11. ayı olan Kasım ayında  KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarını neler bekliyor? Burçların Kasım ayı nasıl geçecek? Kasım Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza yanıt olmaya çalışacağız.

Koç Burcu
Koç Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları

Uzay Yaratmak

Bu ay, Koç, psikolojik bir dağınıklık ve daha fazla bolluk ve diğer iyi şeylerin yolunuza akabilmesi için alan boşaltma şansının zamanı geldi. Güçlü Akrep burcundaki güneş ve bir dönüşüm bölgesi olan yöneticiniz güçlü Mars ile yüzeyin altına bakmaya hazır olacaksınız. Bulduğunuz şey hayatınızı daha iyi hale getirebilir.

5 Kasım’da konuşkan Merkür Akrep burcuna geçtiğinde, zihniyetinizin sizi ne kadar geride tuttuğunu fark edebilirsiniz. Önemli bir durumla ilgili bakış açınızı ve duygularınızı değiştirmek bir mucize yaratabilir. Dördüncüde Akrep’te bir süper ay ve elektrikli Uranüs’e karşı çıkan yeni ay ile, yeni bir başlangıca hazır olma ihtimaliniz var. Sizi rahatsız eden şeylerden uzaklaşmak için anlık bir karar bile verebilirsiniz. Yine de çok aceleci olmayın. Önce sonuçları düşünmekte fayda var.

Tatlı Venüs, 5 Kasım’da Oğlak burcuna giriyor ve bu, hedeflerinize ulaşırken sizi destekleyebilecek insanlarla iyi geçinmenize yardımcı olabilir. Kimin yararlı olduğunu ve kimin olmadığını bileceksiniz ve birincisi için bir başlangıç ​​yapacaksınız.

Bu ay birçok şeyi, özellikle de hafife aldığınız konuları sorgularken bulabilirsiniz. Akrep’e odaklanmak sizi derinlere inmeye ve bazı şeyleri neden yaptığınızı düşünmeye teşvik eder. Değişime karşı bir direnciniz olabilir, ancak açık fikirli olmaya istekliyseniz, hayatınızın bazı yönleri daha iyiye doğru değişebilir.

Karşılaştığınız sorunların çoğu finans, güç ve iş ilişkileri etrafında dönebilir. On dokuzunda dolunay ve ay tutulması ile çekiciliğini kaybetmiş veya artık çalışmayan bir şeyi bırakmaya hazır olabilirsiniz. Gerekenden fazla bekletmeyin; kanatlarda daha iyi bir şey bekliyor olabilir.

Güneşin 21 Kasım’da maceracı Yay burcuna geçişi bir rahatlama gibi gelebilir. Yeterince yoğun sorunlarınız varsa, gözlerinizi yeni fırsatlara çevirmeye, bir tatili düşünmeye veya sizi zorlayacak ve zorlayabilecek deneyimler aramaya hazır olabilirsiniz.

Son olarak, konuşkan Merkür, yirmi dördüncü ayda Okçu burcuna geçiyor ve heyecan verici bir geleceğin yolunu açmaya yardımcı olabilecek yeni bilgiler toplamanın zamanı geldi.


Boğa Burcu
Boğa Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları

İlişkilendirme Sanatı

Boğa, savaşçı Mars geçen ayın sonunda Akrep burcuna geçtiğinden beri ilişkiler daha yoğun olabilir. Güneş şimdiden burada ve 5 Kasım’da hareketli Merkür hareket ederken, aşk hayatınız ve diğer önemli bağlarınız etrafında çok daha fazla aktivite var. Bir iş yapıyorsanız, bu, yeni müşteriler veya yeni sorular aldığınızda olabilir. Aşkı arıyorsanız, çok özel biriyle tanışma vaadi var.

Dördüncüsü Akrep’teki yeni ay süperayı özellikle güçlüdür. Aynı zamanda devrim niteliğindeki Uranüs’e de karşıdır, bu da yeni bir başlangıç ​​için o kadar hevesli olabileceğiniz ve her şeyi o anın etkisiyle bir kenara atmaya istekli olabileceğiniz anlamına gelir. Bu, bazı durumlarda iyi olsa da, diğerlerinde değerinden daha fazla hasara neden olabilir. Arafta kalmamak için önce bir çıkış yolu planlamak çok daha iyi olur.

Kişisel gezegeniniz Tatlı Venüs, 5 Kasım’da Oğlak burcuna ve macera sektörünüze geçiyor, bu nedenle seçeneklerinizi genişletme yeteneğine sahip bir ilişki arıyor olabilirsiniz. Bu durumda, daha fazlası daha iyidir.

Yine de güç mücadelelerine dikkat edin, çünkü siz ve başkaları her zaman göz göze gelmeyebilirsiniz. Anlaşmalara varmak veya uzlaşma bulmak kolay olmayabilir. İlerleyecekseniz, bazı yoğun konuşmaları içerebilir.

Ondokuzuncu burcunuzdaki dolunay ve ay tutulması birçok düzeyde yankılanabilir. Bu, eski bir deriyi dökmek ve hayatınıza yeni bir büyüme katmak için bir fırsat olabilir. Bu bir kutlama ve başarı zamanı olabilir, aynı zamanda devam edebilmeniz için amacını aşan şeyleri kabul etme zamanı olabilir.

Son olarak, 21 Kasım’da güneş Yay burcuna ve dönüşüm sektörünüze girerken, daha derin yaşam sorunlarınızın bazılarını çözmek için felsefi bir yaklaşım benimsemeye hazır olabilirsiniz. Yine de duygularınızı görmezden gelmeyin, çünkü onları kabul etmek ve kucaklamak, daha zor olanların erimesine yardımcı olabilir ve sizi gelişmek için özgür bırakır.


İkizler Burcu
İkizler Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları

Sistemler ve Stratejiler

Güneş ve ateşli Mars, Akrep ve yaşam tarzı sektörünüz İkizler’de hareket ediyor, bu nedenle önümüzdeki haftalar rutinlerinizde değişiklik yapma şansı sunuyor. Olabildiğiniz kadar üretken olmadığınızı biliyorsanız, bu, daha fazlasını yapmanıza yardımcı olabilecek sistemleri ve stratejileri benimsemek için bir fırsattır.

Aynı sektörde 4 Kasım’daki yeni ay ve süper ay sizi teşvik edebilir ve başka şeylere daha fazla zaman ayırmanız için size ilham verebilir. Son aylarda biraz işkolik olduysanız, iş/yaşam dengenizi iyileştirmenin zamanı geldi.

Messenger Mercury, beşinci gün Akrep burcuna geçiyor ve sizi niyetlerinizi belirlemeye ve başarı için plan yapmaya teşvik ediyor. Zaman kaybı olan aktiviteleri kesmek ilk düşünülmesi gereken şey olabilir.

Bu ay, sizi geride tutan veya potansiyelinizi sınırlayan herhangi bir durumdan kaçmak için çok hevesli olduğunuz zamanlar olabilir. Örneğin, savaşçı Mars, 17 Kasım’da Uranüs’e karşı çıkıyor, bu da sizi biraz şampiyonluk içinde bulabilir ve istediğinizi yapmak için daha fazla özgürlüğe sahip olmaya istekli olabilir. Ancak, bir sıçrama yapmadan önce plan yapmak ve güvenliğinizi ve güvenliğinizi düşünmek daha iyi olacaktır.

Ondokuzuncu ayın Boğa burcundaki ay tutulması, rahatlamanın ve yeniden şarj olmanın zaman kaybı değil, bir gereklilik olduğunun bir başka hatırlatıcısı olabilir. Bu, reklam öğenizi iyi bir şekilde doldurmanıza olanak tanır, bu nedenle onu tartışılmaz hale getirin. Yenilenen enerji stoklarınız ile işinize şevkle dönebilirsiniz.

Son olarak, 21 Kasım’da güneşin Yay burcuna geçişi ve ardından üç gün sonra konuşkan Merkür, ilişkilerinize enerji ve ışıltı getiriyor. Büyük hayalleri ve fikirleri olan ve hayattaki birçok şey hakkında açık fikirli olan kişilerle iletişim kurmaya istekli olacaksınız. Önemli projelerde ekip çalışması ve işbirliği bazı heyecan verici başarılar getirebilir.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları

Yaratıcı ve Terapötik

Yengeç burcu, Akrep ve boş zaman sektörünüze odaklanmak bazı güçlü enerjileri harekete geçirebilir. Yaratıcı yönünüzü keşfetmeye hazırsanız, bunu yapmak için harika bir ay. Ama aynı zamanda becerilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirmek ve başkalarının neler yapabileceğinizi bilmesini sağlamak için de iyi bir zaman. Romantizm de güçlü bir odak olabilir, çünkü onlar hakkında gizemli bir havası olanlardan etkileneceksiniz.

5 Kasım’da Akrep burcundaki yeniay süperayı, alıngan ve dürtüsel bir enerjiye sahip. Sosyal bölgenizdeki huzursuz Uranüs’e karşı çıkıyor, bu da sizi yeni bir şirket için istekli bulabilir. Eski dostları bir kenara bırakmanın zamanı değil, ama kesinlikle sizi heyecanlandıran ve yeni olasılıklar için sizi coşkuyla dolduran grupları keşfetmek için bir fırsat.

Bu ay bir yumruk getiriyor ve yaratıcılığınızı ve kendinizi ifade etme yeteneğinizi keşfetmeye istekli olarak bundan en iyi şekilde yararlanacaksınız. geri durma. Tamamen kendiniz olduğunuzda en çekici halinizde olacaksınız.

On dokuzunda Boğa burcundaki dolunay ve ay tutulması, bir tamamlanma zamanına denk gelebilir. Bir proje sonuçlandırılabilir veya hedefe ulaşılabilir ve hak ettiğiniz başarının tadını çıkarmaya hazır olacaksınız.

Bu ayın yerleşik bir huzursuzluğu var çünkü hem Merkür hem de Mars sırasıyla 13 Kasım ve 17 Kasım’da Uranüs’e karşı çıkıyor. Kendinizi kapana kısılmış hissederseniz, sizi dezavantajlı duruma düşürebilecek dürtüsel bir hareket yapmak isteyebilirsiniz.

Güneşin yirmi birinciden başlayarak dört hafta boyunca Yay burcuna geçişi, yaşam tarzınıza, alışkanlıklarınıza ve rutinlerinize ışık tutuyor. Bu biraz hokkabazlık yapma şansınız olabilir. İşe yaramayan şeyleri ortadan kaldırın ve hedeflerinizi ve hedeflerinizi karşılamanın yeni yollarını benimseyin.

Son olarak, ayın sonu, sizi uzun zamandır gecikmiş olabilecek derin ve anlamlı bir konuşma yaparken bulabilir.


Aslan Burcu
Aslan Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları

Ev ve aile

Aile ve ev meselelerine vurgu bu ay da devam ediyor, Leo, bunu yeni olasılıklar ve dinamik bir değişim zamanı yapıyor. Bilgili Merkür, 5 Kasım’da Akrep’e ve bu sektöre girerken, niyetlerinizi belirleme ve birkaç plan yapma zamanı. Dağınıklıktan kurtulmaya hazırsanız, bu, ilerlemek için en iyi zamanlardan biridir.

Dördüncüsü, iç bölgenizdeki yeni ay süperayı, işleri bir sonraki seviyeye taşımak için bir fırsat getiriyor. Yine de bir uyarı sözü. Bu ay evresi, yıkıcı Uranüs’e karşı olduğundan, bazı dürtüsel hareketler yapmak için cazip olabileceğiniz anlamına gelir. Bu, küçük sorunlar için önemli olmasa da, fikriniz çok para içeriyorsa kaybedebilirsiniz.

Güzel Venüs, 5 Kasım’da Oğlak burcuna ve yaşam tarzı sektörünüze geçiyor. Bu, ekip çalışması ve hedeflerinizi ve ilgi alanlarınızı paylaşan dalga boyundaki diğer kişilerle bağlantı kurmak için harika bir zaman olabilir.

On dokuzunda, yüksekten uçan bir bölgedeki ay tutulması, iyi yapılan işlerin takdir edilmesini sağlayabilir ve bir planın veya projenin tamamlandığını görebilir. Aynı zamanda, duygular yükselebilir, bu yüzden ne söylediğinize veya ne yaptığınıza dikkat edin çünkü itibarınız etkilenebilir.

21 Kasım’da güneş Yay burcuna ve zevk bölgenize yaklaşırken daha sakin aktivitelerin keyfini çıkarmaya hazırlanın. Dünyayla paylaşacak parlak fikirleriniz veya yetenekleriniz varsa, şimdi bunun tam zamanı. Ve en çok zevk aldığınız hobileri veya ilgi alanlarını keşfetmek için biraz boş zamana ihtiyacınız varsa, bu size çok şey kazandırabilir.

Son olarak, hareketli Merkür’ün 24’ünde Yay burcuna geçmesi, özellikle yaratıcı bir yönü varsa, bunu yeni bir beceri öğrenmek için iyi bir zaman yapar. Romantizm arıyorsanız, iyi seyahat eden birine çekileceksiniz.


Başak Burcu
Başak Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları

Doğru konuşma

Bu ay Akrep ve iletişim sektörünüz üzerinde bir vurgu var, Başak, bu nedenle önümüzdeki haftalar işleri düzeltmek ve saçma sapan tartışmalar yapmak için mükemmel. Ve her şeyin göründüğü gibi olmadığından şüpheleniyorsanız, alıngan Mars, sorunun kökenine inmenize ve bilmeniz gereken her şeyi ortaya çıkarmanıza yardımcı olabilir.

Özellikle bir blog veya web sitesi kurmak veya çevrimiçi bir iş kurmakla bağlantılı olanlar olmak üzere, yeni planlar başlatmak için 4 Kasım’daki yeni ay süperayından yararlanın. Bu, müzakere etmek için iyi bir zaman olabilir, ancak diğer insanların duygularına karşı duyarlı olmaya da yardımcı olur. Çok ısrarcıysanız, insanlar uzak durabilir.

Nefis Venüs, beşinci gün Oğlak burcuna ve sizin boş zaman bölgenize geçerek bazı lezzetli deneyimlerin önünü açıyor. Aşkı arıyorsanız, etkisi olan veya kendi başlarına başarılı olanlara çekilebilirsiniz.

Kendinizi baskı altında hissettiğiniz veya durumunuzla sınırlı hissettiğiniz ve kurtulmaya hazır olduğunuz zamanlar olabilir. Önemli tarihler 4 Kasım, 13 Kasım ve 17 Kasım’dır. Tüm bu durumlarda, elektrikli Uranüs sizi geri tepebilecek dürtüsel bir hareket yapmaya teşvik edebilir. Acele etmeyin.

Ondokuzuncu ay tutulması Boğa burcunda ve seyahat ve macera sektörünüzde gerçekleşiyor. İnci gibi ışınları sizin için çok iyi bir fırsatı aydınlatabilir. Olaylar sizi denemeye itebilir ve zorlayıcı olsa da sizin için bir büyüme fırsatı olabilir.

Son olarak, 21 Kasım’da güneş Yay burcunda süzülürken, onu üç gün sonra cıva Merkür takip ederken, ev ve aile meseleleri önem kazanıyor. Dağınıklıktan kurtulmanın ve yerinizi gemi şekline getirmenin zamanı geldi. Ve tatil sezonu hemen köşeyi dönünce, bunu yapmak için daha iyi bir zaman olamaz.


Terazi Burcu
Terazi Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları

Para ve Kaynaklar

Terazi, bu ay para meseleleriyle meşgul olacak ve her şeyi yoluna koymaya hevesli olacaksınız. Bir finansal planın var mı? Değilse, önümüzdeki haftalar bir tane oluşturmak için mükemmel bir zamandır.

4 Kasım Akrep burcundaki yeni ay, niyet ederek duygusal bagajı boşaltmak için bir fırsat sunuyor. Bir koç veya terapistin yardımına ihtiyacınız varsa, bu süreci kolaylaştırabilir. Bu ilk adımları ileriye doğru atarsanız yeni bir başlangıç ​​mümkündür.

Rehber gezegeniniz olan Güzel Venüs, beşincide Oğlak burcuna ve ev ve aile sektörünüze geçiyor. Önümüzdeki haftalarda onun burada olması, mekanınızı güzelleştirmek ve daha renkli hale getirmek için bir çağrı olabilir. Ev cephesindeki ilişkiler daha kolay olacak. Herhangi bir zorluk varsa, bu uyumlu gezegen onlarla başa çıkmanıza ve onları yumuşatmanıza yardımcı olabilir.

Bu ayın dürtüsel eylemlerde bulunmanıza yol açabilecek yönleri var. 4 Kasım’daki yeni ay Uranüs’e karşı çıkıyor. 13’ünde, konuşkan Merkür gezegene karşı çıkıyor ve ondan dört gün sonra alıngan Mars ona karşı çıkıyor. Eskinin dışına çıkıp yeniyi benimsemek kulağa cazip gelse de, bunu sağlam bir planla yapmak daha iyidir. Bu şekilde tehlikeye atmaktan kaçınabilirsiniz.

Boğa burcundaki dolunay tutulması ve 19 Kasım’daki yoğun sektör, artık sizin yararınıza olmayan her şeyi bırakmak için harika bir fırsat. Bir durum yolunda gittiyse ve siz bunu biliyorsanız, onu serbest bırakmak yeni gelişmelerin önünü açabilir.

Son olarak, parlak güneş yirmi birinci günde Yay burcuna, ardından üç gün sonra anlaşma yapıcı Merkür’e geçiyor. Bu parlak ve havadar enerji karışımı, sizi bağlantı kurmaya ve iletişim kurmaya istekli bulabilir. Ve genellikle çok düşünceli olsanız da, her şeyi olduğu gibi anlatmaktan çekinmediğiniz anlar olabilir.


Akrep Burcu
Akrep Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları

Görevde

Güneş ve dinamik Mars burcunuzda, Akrep, bu da bu ay devam ederken canlı bir tel olduğunuz anlamına geliyor. Cesaretiniz ve hayata yoğun yaklaşımınız gibi, manyetik kişiliğiniz de tam ekranda olacak. Kalbinize en yakın olan fikirlere ve fırsatlara odaklanmanın zamanı geldi. Başkaları size bencil diyebilir, ancak bunu dikkate almayın. Şimdi şımartamazsan, ne zaman yapabilirsin?

Ayrıca, 4 Kasım’da burcunuzda planlar, projeler ve yeni alışkanlıklar başlatmak için başlangıç ​​noktası olabilecek bir yeni ay süperayı var. Ne inşa etmek, yaratmak veya bir iş yapmak istiyorsanız, şimdi bunun için gitme zamanı.

Ancak dikkat edilmesi gereken bir şey var. Bu ay evresi, belaya yol açabilecek devrimci Uranüs’e karşı çıkıyor. Daha sonra pişman olacağınız bir anda bir şeyler yapabilirsiniz.

Muhteşem Venüs, Oğlak burcuna ve müzakereler, anlaşmalar yapmak ve kişisel sorunları çözmek için mükemmel olabilecek beşinci günde konuşma ve düşünce sektörünüze geçiyor. Herhangi biriyle tartıştıysanız veya aranız bozulduysa, bu gezegenin yatıştırıcı varlığı, size ulaşıp düzeltmeler yapmanız için sizi cesaretlendirebilir.

19 Kasım’da Boğa burcundaki ay tutulması, ilişki sektörünüzde gerçekleşir ve eşiniz hakkında gerçekten ne düşündüğünüzü ve sizin hakkınızda ne düşündüklerini ortaya çıkarabilir. Duygular yükseliyor olabilir, bu yüzden daha sonra pişman olabileceğiniz bir şey yapmaktan veya söylemekten kaçının. İşlerin daha netleştiği bu tarihten birkaç gün sonra önemli konuşmalar yapmak çok daha verimli olacaktır.

Son olarak, yirmibirinci günde güneş Yay burcuna geçerken, ardından üç gün sonra anlaşma yapıcı Merkür gelirken, finans odak noktası haline gelir. Büyük harcama planlarınız olabilir, ancak kontrolü elinizde tutmak istiyorsanız karşılayabileceğinizden fazlasını harcamayın.


Yay Burcu
Yay Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları

Manevi İş

Kasım ayı başlarken, Yay, maneviyat sektörünüz üzerinde güçlü bir vurgu var. Mars’ın bu bölgeye yeni girmesi ve psişenizi harekete geçirmesi ile, canlı rüyalar ve sezgi patlamaları yaşamanız şaşırtıcı olmaz. Önümüzdeki haftalar, duygusal yüklerden kurtulmak, devam eden sorunlara çözüm bulmak ve yarım kalmış işleri bitirmek için mükemmel.

Akrep burcundaki yeni ay süperayı ve 4 Kasım’da gözlerden uzak bir bölge, yeni uygulamaları başlatmak için bir çağrı olabilir. İç huzuru bulmanıza, acı verici deneyimlerden kurtulmanıza veya içsel kaynaklarınıza dokunmanıza yardımcı olabilecek her şey dikkate değer.

Buna rağmen, bu muhteşem ay evresi, Boğa’da huzursuz Uranüs’e karşı çıkıyor ve bu da sizi sonuç almak için sabırsızlaştırabilir. Yapmaya değer her şey iyi yapmaya değer, bu yüzden başlamadan önce kendinizi daha yerleşik hissedene kadar bekleyin.

Güzel Venüs burcunuzdan ayrılır ve size lüksü tattırabilecek olan beşinci evde Oğlak burcuna ve para bölgenize geçer. Bununla birlikte, bu pratik burçtaki Venüs, ihtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmak yerine, yapmanız, geri dönüştürmeniz ve paranızı biriktirmeniz için sizi teşvik edebilir. İkisi arasındaki denge, finansal hedeflerinize bağlı kalırken bazı ikramların tadını çıkarabileceğiniz anlamına gelir.

19 Kasım’da Boğa burcunda ve yaşam tarzı sektörünüzde güçlü bir ay tutulması var, bu nedenle yapmak zorunda olduğunuz işten bunalmış hissedebilir veya belki de hayatınızın bazı yönleriyle ilgili hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu, sizi daha fazla mutluluk ve iç huzuru getirecek değişiklikler yapmaya itebilir. Artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi bırakmak harika bir başlangıç ​​noktası olabilir.

Son olarak, yirmi birinci gün güneş Yay burcuna geçerken, üç gün sonra da anlayışlı Merkür takip ederken, gerçekten kendi elementinizde olacaksınız. Bu, ihtiyaçlarınıza, arzularınıza, umutlarınıza ve hayallerinize odaklanma zamanıdır. Önümüzdeki dört hafta tamamen seninle ilgili, o yüzden kalbini takip et ve nereye gittiğini gör.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları

Kimi tanıyorsun

Oğlak, sosyal sektörünüze olumlu bir odaklanma var, bu nedenle önümüzdeki haftalar dinamik bir etkileşim ve büyüleyici karşılaşmalar olabilir. Akrep’teki güneş ve ateşli Mars ile, gücü ve etkisi olan bu insanlara odaklanacaksınız.

Ve anlayışlı Merkür’ün 5 Kasım’da Akrep burcuna geçmesiyle, sohbetler yoğun ve verimli olabilir. Bir yere vardığınızı ve herhangi bir yeni bağlantının olumlu gelişmelere yol açabileceğini hissedeceksiniz.

Dördüncü gün Akrep burcundaki güçlü yeni ay süperayı çok önemli. Bu delici ay evresi, iş başarısına, ruh eşi bağına veya ömür boyu sürecek bir arkadaşlığa yol açabilecek yeni bir ilişkiye başlamak için mükemmel olabilir. Ve eğer gerçekten şanslıysanız, üçünün bir karışımına sahip olabilirsiniz. Karşılaştığınız biri kaderinizi değiştirebilir, bu çok heyecan verici.

Tatlı Venüs, 5 Kasım’da Oğlak burcuna ve sizin burcunuza geçiyor, sert kenarları yumuşatıyor ve dalga boyunda olan diğer kişilere ulaşmanız için sizi teşvik ediyor. İnsanlara onları daha iyi tanıyana kadar mesafeli durma eğilimindeyseniz, tatlı Venüs, size daha güvenilir ve ulaşmaya istekli olmanıza yardımcı olabilir.

Bu ayın şehvetli Boğa burcundaki ay tutulması ve on dokuzuncu gündeki zevk bölgeniz, biri için gelişen bir tutkuyla çakışabilecek başka bir güçlü zamandır. Kendinizi tepetaklak düşerken bulursanız, tutulmanın enerjisi bunda önemli bir rol oynayabilir. Yine de, hiçbir şeye acele etmemek akıllıca olacaktır. Acele etmeyin, çünkü tutulma enerjisi bazen duyguları çarpıtabilir ve daha sonra üzülmenize neden olabilir.

Son olarak, 21 Kasım’da güneş Yay burcuna ve ruhsal sektörünüze, ardından üç gün sonra neşeli Merkür’e geçiyor. Rock yapmaya hazırsanız, kişisel gelişim önümüzdeki dört hafta boyunca hayatınızda büyük bir rol oynayabilir.


Kova Burcu
Kova Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları

İleriye ve yukarıya doğru

Kova, hedeflerinize ulaşmak için çok çaba harcadığınızı görebilecek, grafiğinizin en üst sektörüne canlı bir odaklanma var. Ateşli Mars ve güneş burada ve her ikisine de 5 Kasım’da haberci Merkür’ün katılmasıyla, ilerlemeye ve büyük bir etki yaratmaya hevesli olacaksınız.

Akrep’te bir yeni ay süperayı ve dördüncüde aynı yüksek uçuş bölgesi var, bu nedenle bu, bir proje veya yeni bir iş başlatmak veya bir sonraki seviyeye bir hırs almak için bir fırsat olabilir. Sağlam bir stratejiye sahip olmak başarının anahtarıdır. Ancak, başıboş Uranüs bu güçlü ay evresine karşı çıkarken, sabırsızlık yanlış bir hareket yapmanıza neden olabilir. Kaybedebilirsin, o yüzden sakin ol.

Güzel Venüs, 5 Kasım’da Oğlak burcuna ve ruhsal sektörünüze geçerek kendinizi daha çok sevmeyi öğrenmenizi teşvik ediyor. Son zamanlarda kendinizi listenin en sonuna koyduysanız, biraz şımartma ve kişisel bakım sizi yeniden şarj edilmiş ve zinde hissettirebilir.

Bu ay, sizi geride tutan ve özgürlüğünüzü engelleyen herhangi bir şeyle bağlarınızı koparmak isteyebileceğiniz iki zaman daha var. Bunlar, 13’ünde, konuşkan Merkür’ün Uranüs’e karşı çıktığı ve dört gün sonra savaşçı Mars’ın karşı çıktığı zamandır. Bilinmeyene atlamak ve çok uğraştığın her şeyi kaybetmek yerine bir stratejiye sahip olmak ve her şeyi adım adım yapmak en iyisi olacaktır.

19 Kasım Boğa burcundaki ay tutulması, dağınıklığı gidermek ve mutluluğunuzun önüne geçebilecek ailevi sorunları çözmek için harika bir zaman olabilir.

Son olarak, yirmi birinci günde Güneş Yay burcuna, ardından üç gün sonra da zeki Merkür’e geçerken, sosyal hayatınız daha ilginç ve belki de daha yoğun hale gelebilir. Bu, yeni çevrelerde hareket etmek, değerli yeni bağlantılar kurmak ve dalga boyunda başkalarıyla sohbet etmeye başlamak için iyi bir zamandır.


Balık Burcu
Balık Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları

Heyecan Verici Gelişmeler

Balıklar, bu ay uzak ufuklardaki sektörünüze canlı bir şekilde odaklanmanız sizi cesur olmaya teşvik ediyor. Savaşçı Mars, güneş ve akıllı Merkür (5 Kasım itibariyle) Akrep’teyken, dışarı çıkıp heyecan verici yeni keşifler yapmanın zamanı geldi. Son haftalarda garip sorunları çözmeyi başardıysanız, artık temiz bir sayfa açarak başlayabilirsiniz. Yeni bir yol izleyerek ve yaşam deneyiminizi geliştirerek bu fırsatları değerlendirmek için bu şansı kullanın.

Dördüncüsü Akrep’teki yeni ay süperayından da yardım alacaksınız. Bu turbo şarjlı ay evresi, bir süredir arka planda kalmış olabilecek yeni plan veya projeleri başlatmaya teşvik ediyor. Bir şey hakkında ciddiyseniz, bu, onu gerçekleştirme taahhüdünüzdür.

Yine de çok sabırsız olmayın, özellikle elektrikli Uranüs bu yeni aya karşı çıkıyor. Aniden herhangi bir şeye atlamaktan kaçının. Aynı şekilde, dikkatinizin dağılmasına da izin vermeyin.

Sevimli Venüs 5 Kasım’da Oğlak burcuna geçiyor, böylece sosyal hayatınız ekstra ışıltıya kavuşacak. Size ilham veren taşıyıcılar ve çalkalayıcılarla bağlantı kurmanın zamanı geldi. Etkili insanların yanında olmaktan keyif alacaksınız ve onların başarılı fikirleri sizi yeni seçenekleri keşfetmeye motive edebilir.

On dokuzunda Boğa burcunda bir ay tutulması ve konuşma ve düşünce sektörünüz var, bu nedenle tartışma gerektiren bir konu hakkında oldukça duygusal olabilirsiniz. Her şeyi içinde tutmayın. Bunun yerine, yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olabilecek bir arkadaşınızla veya sırdaşınızla konuşun. Kendinizi yükünden kurtarmak, endişeli düşünceleri önemli ölçüde hafifletmeye yardımcı olabilir.

Son olarak, 21 Kasım’da güneş Yay burcuna ve yüksekten uçan bir bölgeye ve ardından üç gün sonra konuşkan Merkür’e geçerken, parlama zamanınız geliyor. Önümüzdeki dört hafta, becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergilerken gündemde olmanın keyfini çıkarma fırsatınız olacak. Cesur olun ve iyi şeyler yolunuza çıkabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.