İkizler Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

İkizler burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası neler bekliyor? İkizler burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hayat biraz hız treni gibi. Ama İkizler, heyecanın üstesinden gelebilirsin.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür’ün Terazi’de, romantizm evinizde, sırlar evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. İkizler, aniden bir sır ortaya çıkar ve bu romantik bir ilişkiyi (ya da bir ilişki arzusunu) alt üst eder. İlgilendiğiniz kişinin eski sevgilisiyle geri döndüğünü veya belki de o kişiyi hiç terk etmediğini öğrenebilirsiniz. Şimdi ilerlemeden önce planlarınızı yeniden düşünmelisiniz.

25 Ekim Pazartesi günü, iş evinizdeki Akrep burcundaki güneş, kendi burcunuzdaki İkizler burcunda Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. İşinizi daha ilginç hale getirmenin yollarını düşünmek için yaratıcı zihninizi kullanmanın zamanı geldi. İkizler, çeşitlilik ve büyüme için içsel bir ihtiyacınız var. Aynı şeyi tekrar tekrar yapmak sizi gözyaşlarına boğabilir. Bu işte kalmaya karar verdiyseniz, kendinize meydan okumanın bir yolunu bulmanız gerekecek.

İkizler Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken herkesin yoluna girmesine ne oldu? Pazartesi ve Salı günleri diğerlerinin etrafında manevra yapmak ve gitmek istediğiniz yere ulaşmak için o meşhur çok yönlülüğünüzü kullanmanız gerekiyor. Haftanın ortasında, yaratıcılığınızın aşırı hızlanmasına neden olan bazı radikal yeni fikirler ortaya çıkabilir. Şimdi yeni bir şeyler denemenin zamanı geldi, bu yüzden maceracı olun! Perşembe gecesinden cumartesiye kadar, neler olup bittiğini anlamakta ve kendinizi netleştirmekte zorlanıyorsunuz. Aslında, dalgalı, sarsıntılı İnternet videosu izliyormuş gibi hissediyorsunuz. Pazar günü, inisiyatifi ele alın.

İkizler Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, flört ve flört etmenin tam zamanı, sonbahar ortası titreşimleri, birçok randevunuzla sonsuz özçekimlerinizi ve fotoğraflarınızı paylaşma şehvetinizi artırıyor – sonunda gelecek ay daha derin bir taahhütte bulunana kadar. Romantik Instagram gönderileriniz en sevdiğiniz duygusal filmi hatırlatacak. 26 Ekim’de Yay burcundaki Venüs, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, arkadaşlarınızın göz devirmesine veya sosyal medya yorumlarının sizi hayal kırıklığına uğratmasına ve aşk balonunuzu patlatmasına izin vermeyin. Sadece birçok seçeneğe ve size her zaman sevgi verecek özel bir kişiye sahip olmanızı kıskanıyorlar. Sizin için en iyisini istemedikleri için değil, mutluluğunuz, sahip olmadıklarının bir hatırlatıcısıdır. Ancak, onların negatif enerjisinin taahhütte bulunma ve mutlu olma yeteneğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz. İstediğiniz hayatı yaratacak aklınız ve gücünüz var. Arkadaşlarınızı sevmenize ve fikirlerine değer vermenize rağmen, şu anda onların gevezeliklerini biraz tuzağa düşürmeniz gerektiğini anlamanın zamanı geldi. Gelecekte sizin için birçok sorun yaratacağından, bunlarla ilgili şeylere çok fazla kapılma. Onlarla olan ilişkinizi halletmenin en iyi yolu, sözlerini dondurmak ve gülüp geçmektir.

İkizler Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının son haftası biraz stresli ama yine de olumlu bir notla bitiyor. İkizler, çalışma haftanız boyunca umutlarınızı yüksek tutmak önemlidir!

Ay, 24 – 25 Ekim Pazar günleri arasında burcunuzda. Ay enerjisi, özellikle iletişimin gücüyle önemli bir etki yarattıysanız, işteki çabalarınızı yansıtmak için mükemmeldir. Kısa bir süre sonra Venüs, önümüzdeki birkaç gün içinde Neptün ile kare açı yapacak. Meydan, kariyerinizdeki profesyonel taahhütlerinizi ve bağlantılarınızı düşünmenizi istediğinden, bu süre zarfında kendinizi bir iç gözlem çizgisine dalmış hissedebilirsiniz. İdeal olarak, herhangi bir ortaklık veya sözleşme, mesleki gelişiminizi ilerletmiştir. Ancak, kariyerinizde belirli taahhütlerin ne kadar işe yaradığını görmekte zorlanabileceğiniz için kare, bu konuda net olmayan bir görüşe sahip olduğunuzu gösterir. Özellikle yeni taahhütler veya ortaklıklarla ilgili sorunlar varsa, biraz gergin hissedebilirsiniz!

Bununla birlikte, 28 Ekim Perşembe günü, ateşli Aslan burcunda son çeyreğin altında ruh hali aydınlanıyor. Kendine güvenen ay, kariyerinizdeki herhangi bir taahhüt veya ortaklık sorununun etrafındaki havayı temizlemeye yardımcı olabilecek tarzda bir konuşma başlatmanıza ilham veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.