İkizler Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

İkizler burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası neler bekliyor? İkizler burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 1 Kasım – 7 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta romantik fırsatlar var. İkizler, kendinizi kaptırabilirsiniz.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür’ün Terazi burcunda, romantizm evinizde, macera evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bu, “yeni tanıştığınız biriyle Las Vegas’a kaçma” türünden bir görünüm. İkizler, bu seninle yağmurda dans eden romantik bir şarkı gibi. Bu, bütün gece mesajlaştığınız, tüm sırlarınızı anlattığınız ve sabah gülümseyerek uyandığınız bir yön. Bugün için sayısız olasılık var.

2 Kasım Salı günü iki yön var. İş evinizdeki Akrep burcundaki Mars, kendi İkizler burcunuzda Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bir şeyin nasıl yapılması gerektiğini düşündüğünüz ile diğer insanların nasıl yapmak istediği arasında küçük bir kopukluk var. İkizler, bu işinizin bir parçasıysa, bugün işler biraz yapışkan olabilir. Ancak patron sizseniz, insanları doğru yöne yönlendirebilirsiniz.

İkizler Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hayat büyük bir oyunsa, o zaman eviniz en yoğun aşk sahnelerinizi sergilemeye hazır olan sahnedir. 31 Ekim ve 1 Kasım’da, ay düzenli Başak burcunda ilerlerken, haritanızın evi yöneten bölümünü harekete geçirirken, kişisel alanınızı manikür yapmak için biraz zaman ayırın.

Geçmişteki ilişkilerde kötü kararlar aldıysanız, dördüncü gündeki Akrep yeni ayı, neyin yanlış gittiğine dair yeni bakış açıları getirebilir. Bu ay etkinliğini, aşk hayatınıza zarar veren tüm döngüleri kırabilmeniz için geçmişte görmezden geldiğiniz kırmızı bayrakları kabul etmek için bir fırsat olarak kullanın. Standartlarınızı yükseltmenin sorun olmadığını ve kiminle çıkacağınız konusunda seçici olmanın sizi seçici veya gergin yapmadığını unutmayın.

Çalışma haftası sona ererken, yönetici gezegeniniz Merkür gizemli Akrep burcuna geçiyor. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca muhtemelen biraz daha sessiz ve normalden daha az sosyal olacaksınız, çünkü bu gezegensel yerleşim, neyin sağlıklı bir ilişki oluşturup oluşturmadığını analiz etmek için derinlere inmenizi istiyor. Beşincisinde, Venüs kariyer odaklı Oğlak burcuna geçerken odak noktanız muhtemelen finans ve profesyonel hedeflere doğru kayacak.

İkizler Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ilk haftası oldukça umut vericidir, çünkü geçişlerin çoğu kariyer yolunuzu ve iş hayatınızı değiştirmeye yöneliktir!

31 Ekim Pazar gününden itibaren aksiyon dolu Mars, Akrep burcuna giriyor! Şimdi Akrep’te, Mars çalışma, alışkanlıklar ve rutin sektörünüzde sabit bir çılgınlık ateşi yakıyor. Bu geçiş, iş hayatınızı dönüştürmek için mükemmeldir. Örneğin, çalışma alanınızı düzenlemek veya projeleri bir araya getirmek gibi görevlerle uğraşırken kendinizi daha hırslı hissedebilirsiniz. Mars ayrıca çalışma alanınızda bir canlılık duygusu aşılamaya da yardımcı olabilir. Hatta 31 Ekim ve 1 Kasım Pazar ve Pazartesi günleri Merkür Jüpiter’le üçgen açı yapacağından, kendinizi daha yaratıcı hissedebilir veya diğer yaşam biçimlerinden ilham alabilirsiniz. İş yerinde bir ivme artışı hakkında konuşun! Ve orada bitmiyor.

Akrep burcunda yeni ay meydana geleceği için haftanızın zirvesi 4 Kasım Perşembe. Yeni ay, iş, rutin ve alışkanlık sektörünüzde altı aylık bir olasılık penceresi açar. Gizemli, metamorfik yeni ay, üretken bir iş hayatına sahip olmak için yeni hedefler peşinde koşmanız için size ilham veriyor. Önümüzdeki altı ay içinde işinizle ilgili neyi değiştireceksiniz?

İkizler Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken ilk sırada olun! Pazartesi günü öncülük etmek için acele ederseniz, sadık bir takipçi çekmeyi bekleyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri, o geniş zekanızın odağını sıkın. Kendinizi şu anda bir gizeme adarsanız (ne kadar küçük veya görünüşte aptal olursa olsun), onu çözmeniz neredeyse garantidir. Bu perşembe ve cuma, işleri karıştırmaya ve birçok yeni insanla tanışmaya hazırlanın — en iyi flörtöz ve kendinden emin halinizdesiniz. Hafta sonu boyunca, evinizi zihinsel ve kelimenin tam anlamıyla düzene sokun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.