İkizler Burç Yorumları 5 Ekim 2021

İkizler burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 5 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür gerilemesi size ve aşk hayatınıza nasıl bakıyor, İkizler? Ne de olsa, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizi harekete geçiriyor, bu nedenle eski sevgiliniz beklenmedik bir şekilde size ulaşırsa şaşırmayın. Soru şu: Bu retrograd döngünün enerjisinden nasıl yararlanacaksınız? Daha parlak bir notta, bu, şeyleri tekrar gözden geçirmeniz ve hatta belki de süreçte bir miktar kapanış kazanmanız için bir fırsattır. Bu yetmezmiş gibi, ay da haritanızın bu alanı üzerinde ve geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla Satürn ile uyum içinde olacak. Bilinmeyene girmekten korkmayın.

İkizler Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Koşullar kesinlikle değişti ve hepinizin ezildiği kişi de size aşık olabilir. Çapkın bakışları ve ekstra ilgiyi başka nasıl açıklayabilirsiniz? Bazı cevaplar alın — hızlı.

İkizler Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün ilham alıyor musun, İkizler? Güneş, güzel Terazi burcunda Mars ile kavuşum yaparak neşe ve yaratıcılık sektörünüze ilham verir. Renk kodlamadan göz alıcı materyaller oluşturmaya kadar bugün iş yerinde kendinizi ekstra sanatsal hissedebilirsiniz. Sözleriniz bile normalden daha şiirsel olabilir. Birleşim “biz” burcunda gerçekleştiğinden, bir partnerle çalışmak için ilham alabilirsiniz. Gün boyunca sorumluluklarınızı yerine getirmek isteyebileceğinizden, bu transitin sosyal tarafına çok fazla eğilmeye dikkat edin.

Bugün hedefinize tarafsız bir göz atın. Duyguların sizi yönlendirmesine izin vermemeye çalışın.

İkizler Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün işleri sonuca götürmeyi hedefleyin, İkizler. Salı günü gökyüzü, azalan ayın enerji ve potensinin azalmasına tanık olur ve bu da yeni girişimlere başlamayı akıllıca yapmaz. Luna, içine kapanık Başak burcundan ayrılır ve sosyal kelebek Terazi’ye doğru kıvrılır, odağınızı yaratıcı kendini ifade etmeye ve eğlenceli romantik flörtlere yönlendirir. Luna’nın yetenekli Satürn ile sabit bağlantısı, topraklama havası sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.