İkizler Burç Yorumları 4 Ekim 2021

İkizler burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sakin olmaya çalış İkizler. Bekar veya zaten bağlı, günümüzün astrolojisi, içe dönmeniz ve kişisel ve profesyonel yaşamlarınız arasında bir denge kurmanız için sizi teşvik ediyor. Ofiste çok fazla zaman harcamak? Luna, duygusal gerçeğinizden istikrar arzunuza kadar her şeyi vurgulayarak dördüncü ev, aile ve en içteki duygularınızı tutuşturmaya devam ediyor. Gerçeği söylemek gerekirse, özlemini çektiğiniz romantik partner enerjinizi yansıtır, bu nedenle bu süre zarfında niyet ve dürüstlükle hareket etmek önemlidir. Bu özellikle aşkı arayanlarınız için geçerlidir. Bu arada, Luna’nın Pluto’ya üçgen açı yapması, karışıma bir yoğunluk katmanı ekler.

İkizler Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Konuşkan ve çekici biriyle tartışmak eğlencelidir, bu yüzden yeni bir arkadaşla uzun bir sohbet, birkaç şeyi yeniden düşünmenize neden olursa şaşırmayın. Bu tür sohbetler yapmayı seviyorsunuz — pek çok yeni olasılık sunuyorlar.

İkizler Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

İkizler Pazartesi gününü en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirsin? Çalışma haftanız başlarken, Merkür gerilemesi Jüpiter gerilemesi ile üçgenini sürdürüyor. İdeal olarak, profesyonel gelişiminize devam etme fırsatlarınız parmaklarınızın ucunda. Durum böyle olsun ya da olmasın, bu tür fırsatları bulmaya odaklanmalısınız. Pazartesinizden en iyi şekilde yararlanmak için tutkularınızın ve eğitiminizin sizi profesyonel olarak nereye götürebileceğini keşfetmelisiniz. Muhtemelen düşündüğünüzden daha fazla seçeneğiniz var! Ayrıca, hem Merkür hem de Jüpiter geri harekette olduğundan taahhütte bulunma baskısı yoktur.

Koruma, daha azıyla çok daha fazla ilerlemenize yardımcı olacaktır. Sahip olduğun her şeyi yakın tut.

İkizler Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, yere basmanız zor olabilir. Pazartesi günkü gökyüzü, Ay gerçekçi Başak’ta seyahat ederken sağlam bir ana üsse sahip olmanın önemini hatırlatır. Luna’nın buradaki varlığı, yaşam alanınızı toparlamak veya aile üyeleriyle sessizce yeniden bağlantı kurmak için harcanan mütevazı bir gün gerektirir. Daha sonra, ayın rüya gibi Neptün ile karşıtlığı, mevcut kariyer hedefleriniz etrafında kafa karıştırıcı bir sis oluşturabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.