İkizler Burç Yorumları 30 Ekim 2021

İkizler burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay bugün titiz Başak burcuna kayıyor, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınızla parlıyor, ancak dahası var. Cesur Mars – arkadaş canlısı onbirinci evinizin göksel yöneticisi, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu – düzenli altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz ve durum tespiti aracılığıyla güneşle güçlerini birleştirecek. Çok çalışmak mı yoksa çok çalışmak mı, İkizler? Tutkularınız artıyor, bu yüzden bir çıkış bulduğunuzdan emin olun. Tabii biriyle tutkulu bir şekilde samimi değilseniz. Aksi takdirde, bu tam anlamıyla fiziksel olmak için resmi işaretinizdir.

İkizler Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Huzursuz enerjiniz sizi yeni ve harika bir yöne doğru götürüyor ve bir tür hedef olmadan oturmanız imkansız olacak. Size katılması için bir grubu korkutun – ne olursa olsun evden çıkın ve hareket edin!

İkizler Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Meslektaşları arasında mesleki inançlar konusunda bazı çatışmalar olabilir, İkizler. Güneş Satürn’le kare açı yaptığında, siz ve iş arkadaşlarınızla her zaman göz göze gelmediğinizi fark edebilirsiniz. Bu sabit bir kare olduğundan, tamamen farklı bir bakış açısıyla uzlaşmak veya empati kurmak oldukça zor olabilir. Durum buysa, her şeyi olduğu gibi düşünmek için bir adım geri atmak akıllıca olabilir. Bir iş arkadaşınızın bir görevi nasıl düşündüğü veya yerine getirdiği konusunda her zaman aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz, ancak farklı bir bakış açısı düşünebilirsiniz.

Sadece bugün işlerin yoluna girmesine izin verin. Kontrol edemediğiniz şeyi kontrol edemezsiniz.

İkizler Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gökyüzü senin için bir hız değişikliği görüyor, İkizler. Yaratıcı kapasitelerinizle bağlantınızı haftalarca derinleştirdikten sonra, zanaatınızı geliştirmeye ve işe başlamaya hazırsınız. Motive Mars, barış arayan Terazi’den çıkar ve keskin odaklı Akrep’e geçiş yapar. Bu geçiş, şimdi 13 Aralık’a kadar iş yükünüze ve egzersiz rejiminize uygulamak için size daha fazla enerji sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.