İkizler Burç Yorumları 3 Ekim 2021

İkizler burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 3 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunu 3 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 3 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 3 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Azminiz muhtemelen bugün sahip olduğunuz en iyi şeydir, bu yüzden onu kullanın ve tüm seksilere neler yapabileceğinizi gösterin – kimin izleyebileceğini asla bilemezsiniz!

Önümüzdeki birkaç gün boyunca, başarılarınıza güvenebilirsiniz. Bir mola kazandınız.

İkizler Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günkü gökyüzü mağazada birkaç atılım yapıyor, İkizler. Yönetici gezegeniniz, haberci Merkür, iyimser bir bakış açısı benimsemenize ve yeni fırsatlara korkusuzca “evet” demenize yardımcı olarak, hevesli Jüpiter ile canlandırıcı bir bağlantı kurar. Bu canlı eşleştirme, son aylarda farkındalığınızı yitirmiş seyahat veya eğitim planlarını yeniden incelemenize yardımcı olur ve size değişiklikleri yürürlüğe koymak ve yönünüzü düzeltmek için yeni bir şans verir.

İkizler Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Merkür ve Jüpiter – önemli kişilerden ve bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi – bugün beklenmedik bir iletişim kurabilir, İkizler. Tek ve ezici? Bu, şu anda sizden uzakta olan veya seyahat ederken tanıştığınız biriyle olabilir. Yakalayış? Merkür, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizden geri hareket ediyor, bu nedenle bu aynı zamanda eski bir sınıf arkadaşınız ve/veya sevgilinizin bir miktar kapanış için geri gelmesi de olabilir. Onlara ikinci bir şans vermeye hazır mısın? Luna’nın asi Uranüs’le olan üçgen açısı beklenmedik bir içgörü ortaya çıkarabilir, bu yüzden tetikte olun.

İkizler Burcu 3 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, yaratıcılığını kariyerine nasıl aşılayabilirsin? Merkür retrosu bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, sanatsal yetenek ve hobi sektörünüz kariyer yolunuz ve mirasınızla aynı hizada. Tutkularınızdan nasıl para kazanabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Ne de olsa, bazı insanlar hobilerini kariyere dönüştürerek başarılı oluyorlar! Bu insanlar gibi, siz de aynısını yapıp yapamayacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Bu üçlünün retrograd nitelikleri, kariyerinizde yaratıcı bir şekilde yararlanma yeteneğinizi etkileyebilecek kime ve ne taahhüt edebileceğinizi ciddi şekilde düşünmenizi istiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.