İkizler Burç Yorumları 28 Ekim 2021

İkizler burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 28 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, muhtemelen günlük durum tespiti üzerinde tecrit ediyor veya tutkuyla çalışıyorsunuz. Bununla birlikte, günlük ritüellerden sorumlu altıncı evinizdeki güneş ile toplumdaki on birinci evinizdeki ay arasındaki günümüzün zorlu karesi, mevcut rutininizin yoğunluğu ile bireysel özgürlük arzunuz arasında yoğun bir sürtüşme yaratır. İş, aşk hayatınızın önüne geçiyor olabilir mi? Bazılarınız için, yalnızca sosyal sorumluluklarınızın düşüncesi bile sizi strese sokuyor. Bunun neden olduğunu ve romantik bağlantılarınıza nasıl yansıdığını düşünün. Venüs’ün Jüpiter’e sekstili size sürece güvenmenizi ve özgün kalmanızı hatırlatır.

İkizler Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda söylenmeyenleri bir düşünün ve sevgilinizle, patronunuzla veya arkadaşınızla işleri biraz zorlayın. Verdikleri tepkiye şaşıracaksınız ve onlar onu aldıktan sonra ilişkinizin çok daha ödüllendirici hale geldiğini görmelisiniz.

İkizler Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Hangi konuşmayı bitirebilirsin, İkizler? Ay, karizmatik Aslan’a girerken ve son dördün ay olduğundan, iş yerinde bir konuşmayı kapatma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Belki bir konuşma, bir konuşma, bir konferans, hatta bir meslektaşınızla basit bir diyalog olabilir. Her ne ise, bu ay, konuşmayı güvenle bitirmenin zamanıdır. Aslan, adım atılması gereken cesur ve çekici bir enerji olduğundan, istediğiniz veya istediğiniz şey konusunda tam olarak cesaretlenmiş hissedebilirsiniz. İnançla konuşmak için kendine güvenen ay enerjisine yaslanmalısın.

Diğer insanların kontrolü ele almasına izin vermede gerçek bir özgürlük var. Şimdi bırakmanın tadını çıkarın.

İkizler Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzünün altına dökülen güzel duyguları kucaklayın, İkizler. Heartfelt Venüs, büyüme veren Jüpiter ile canlandırıcı bir bağlantı kurarak mevcut ilişki anlatınıza tazelenmiş ve olumlu bir bakış açısı sunar. Tek veya tek başına, mevcut veya potansiyel bağlantıları canlandırmak için ideal bir gün. Bu arada, Aslan burcundaki üçüncü çeyrek ay, iletişim tarzınızda benimsenmeyi bekleyen değişiklikler önerir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.