İkizler Burç Yorumları 27 Ekim 2021

İkizler burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bitene kadar bitmez, İkizler. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bugünün istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizdeki ay ile samimi sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları aracılığıyla Plüton arasındaki yoğunluk dolu karşıtlık. çatışan duyguları ve bir dizi iniş ve çıkışları tetikleyebilir. Güç mücadeleleri ve karşılıklı bağımlılık sorunları gibi, verme ve alma temaları da gözden geçirilmek üzere ortaya çıkacaktır. Daha parlak bir notta, Venüs, taahhütlü yedinci ilişkiler evinizdeki heyecan arama yolculuğunun ortasında, geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla Jüpiter’i seksen yapacak. Neyi büyüttün?

İkizler Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanları anlamak için büyük beyninizi kullanarak çoğu zaman kurtulabilirsiniz, ancak şu anda çok daha önemli olan daha derin, ince şeyler. Sezgisel yönünüzü dikkatlice dinleyin.

İkizler Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Venüs, profesyonel taahhütlerinize odaklanmanızı sağlayan geri giden Neptün ile kare açı yapıyor. İdeal olarak, sözleşmeli anlaşmalarınız ve profesyonel ortaklıklarınız için Venüs yanınızda olmalıdır. Yine de, son taahhütlerinizde biraz şans bulabilirsiniz. Ancak, geriye giden Neptün’ün karesi biraz sis oluşturuyor. Taahhüdünüzün kariyerinizde mesleki gelişime dayanıp dayanmayacağı belirsiz olabilir. Kariyerinizin ayrılmaz bir parçası olmak için taahhütlerinizi nasıl genişletebileceğiniz konusunda netlik eksikliği olabilir. Bu ayrıntıları tanımlamanın zamanı geldi.

Beklediğiniz bir şey bugün size çok şaşırtıcı bir paketle gelecek.

İkizler Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir İkizler olarak, önünüzde ortaya çıkan her şeyi otomatik olarak rasyonelleştirmeniz doğaldır. Çarşamba günü gökyüzü, duygularınızla bağlantınızı derinleştirmeniz için sizi zorluyor, zihinsel kaplamanın koltuk değneği hariç. Karamsar Yengeç ayı, derinlere inen Pluto ile rahatsız edici bir karşıtlığa kilitlenir ve dürüst bir yaklaşım gerektiren hassas ilişki konularına ışık tutmanızı sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.